Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doce da razvije projekat izgradnje fontane na centru igralista i naplate parkinga ispred stadiona. Jbse dzasmina za sport u tz.
sretno slobodi, pozdravi sa juga RA81
Mesari sada placu i mole za svaki bod i svakog navijaca. ISPADNITE za vas nije fudbal nego mesara
Čestitke Želji, Sloboda po pobjedu
imacete najveci stadion u 1. ligi FBIH
sretno Slobodi valjda ce izboriti opstanak Manijaci najjaci Željo do groba
http://www.youtube.com/watch?v=EzlAzGV5vy8 99 EURA - 6 DANA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU
Nacelnik treba da dodje -naravno osim ako mu nije preci SICA-Mesanovic kojemu uplacuje rate za trening centar i skolu..Licno sam gledao taj papir uplata druge rate... Zalosno gdje je Sloboda...Ali ne treba da cudi kad se vidi da nam fudbal ne ide naprijed.Nadali smo se u slagiranog OSIMA a on jedino nabavio sudijama slusalice i lopte da svi igramo sa istim.A divljanje po stadionima to ga ne zanima.Bitno je da mu sin osvaja trofeje.Toliko od nase LEGENDE i BH fudbala..
ne mogu da vjerujem kakvi ste vi seljaci da sirite ovoliku mr.znju ovde, c,c,c,c
pravite pritisak s plitikom netreba vam to ako ne mozete ostat kako treba u ligi nemojte politikom uz vas sam samo nek pobjedi bolji
Sta ga zovete yebo vas on, lopov mrtvi, pomocnici mu takodje lopovi mrtvi, jedan kojem necu navesti ime uhvacen svojevremeno kako krade iz TTU, i vi se sad njima nesto kao ulizujete a za vrijeme Dzasminove vladavine doslo do opsteg kolapsa sporta u Tuzli. Ali zato sad imamo xy fontana i nula slobodnih parking mjesta.
kud ibrakovic prodje tu trave ne raste.
koji ste vi seljaci..navijam za čelik ali nadam se da ce sloboda ostati u ligi
ibrakovicu lopove mrtvi
ja sam amar buric iz zenice sam i sm.rdim na kilometar
@nicaze uzasno dismrrrrrr, sta li bi to moglo biti, dobro ti ovaj rece brini se o sebi i svojoj gramatici, cuj \"Djep\", hahahahahahahaha, nepismeno govedo zenicko