Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj FS RS se brine za atmosferu uoči baraža sa Ukrajinom😂😂😂
Jel im se guzica bar crveni kad obraza nemaju???
Navijaju protiv Ukrajine doci ce lesinari u zenicu s ruskim zastavama 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEMA BRATSKIH MOSTOVA DOK SE NA STADIONIMA ORI PODRŠKA ZLIKOVCIMA, GENOCIDAŠIMA I PELENA JUNACIMA!!!
Jeste pitali Vicu, kad će reprezentacija zaigrati u BL?
Svaki mali pomak i pozitivna inicijativa je za pohvalu. Ipak i pored ovih pozitivnih rijeci, sportisti i sportski savezi u RS-u bi se trebali javno distancirati od velicanja ratnih zlocinaca na stadionima i oko njih kada igraju klubovi iz BL, Doboja i Bijeljine. Da bi im se moglo povjerovati u dobre namjere.
Hadžija, novi savjetnik za sport u kabinetu predsjednika vlade tzv. Republike Srpske, ili eventualno pravi neki grad, možda u Foči
Nadju oni pogodne kockara Baku i slinu Hadziju što je iz Francuske htjeo da bude predsjednik FKS
Kako lažno zbore potomci ratnih zločinaca koji su na ovim prostorima sijali samo smrt i stradanja. Ovaj skup je poslužio samo tome da se i dalje uništava sve što promovira državu Bosnu.
Hajd dobro pozvali Hadziju i Baketa na dodjelu nadrada al sto ih stavise u isti saf sa popovima.
Hadzibegic je novi Kusturica a kockar Baka je u odVno u ofsajdu ili zaledu kako to susjedi slikovito kazu
Koji je degen ovaj Hadžibegić...znao sam uvujek da je glupp ali da je degen nisam znao zaista...Baku ne bih ni komentirao i ova gowna iz Saveza
Zaista u ovom saopstenju nema nista lose. Jedino ako neko kod u FBIH ima nesto protiv navedenih : Hadzije,Papeta,Bake a to nie moguce.
Malo im svima mame na vrbe.
Kad te 'etnik brani, znaj da si nesto dobro prodao svoj narod.
Dajte im i orden Milan Tepic zasluzili su.
Kad je vec sve otislo u Q. najbolje je da rusofili odigraju utakmicu protiv Ukrajine. Bili bi nalozeni do krajnjih granica a i idol putin bi ih vidio. Sa Pjanicem u igri su nam svakako sanse ispod minimalnih.
Ja cirkusa. E čuj Faruk se prod'o opet... Šteta je za šupka trošit' riječi... Ne znam šta je Baki, a garant okokuzio, pa da dođe u žižu ne bi li mu ko ponudio kakav angžman.
Nemam ništa protiv da reprezentacija BiH igra nekad i u Banjaluci.Većini to ne bi ni smetalo.Ako pojedinci hoće praviti incidente,ima ko je za to zadužen.Srbi vole sport i hoće da se igraju sa svima.Ali nema ljutnje ko izgubi.I Real nekad izgubi.