Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golem li si 💙💙💙💙
Sretan rodjendan plavaaa masino
Na najboljem putu da osvojimo titulu 2020. i 2021. godine zbog čega su se upalili svi alarmi u NSBiH! Ukinuli su sporne momente, Željo je u 8 kola oštećen protiv Širokog, Slobode i Veleža gdje nisu dozvolili ni snimanje klupskoj TV kako ne bi zabilježili sramotnu igru domaćih!
Podrška iz Dalmacije
Čestitke !! Da i vi dočekate 100 godina kao i FK Sloboda !!!
Hajduk je za 100ti doveo Barsu na SVOJ Poljud, valjda ce i Zeljo neki ozbiljan klub na SVOJU Grbavicu
@abassamjafpfqw ko Bog da dovest će Dinamo Zagreb
I posta N.K
Sretan rođendan Željo ljubavi 💙
Davne 1946 dolazi Djuro Pucar-Stari u CK KPJ BiH u Sarajevu i sa vrata drekne- Danas osnivamo komunisticki klub,jel jasno??"..."Pa kako druze Stari,nemamo ni igrace,niti ovo niti ono?" Lijepo,pohapsite najbolje iz Zelje i par iz drugih klubova i prisilite da potpisu!!"..i tako,drzi,ne daj,hapsi,ispendrekaj itd.itd...nastade vjestacki,plasticni klub sadasnje FK Sarajevo....Fuujjjj !!
@sauberland Presli ljudi u veci klub papak treceligaski
Plavo je srce u meni💙
za 100ti Neymara dovesti akbda
Zvukom lokomotive rođen je velikan
Hvala ti Dimitrije sto od Zelje nema nista bitnije !
Je li rodjendan fudbalskoj sekciji u sportskom drustvu Zeljeznicar ili fudbalskom klubu? Fk Zeljeznicar je klub od 1950-ih godina, od 1921. je bio sekcija u okviru sportskog drustva Zeljeznicar, ma koliko se to nekome ne svidjalo...
@Fant0m fale vam samo 24 godine tj haman jedna generacija :) Sretan rođendan mojoj mašini. aBd da ih dočeka puno u novom ruhu, sa mnogo trofeja i uspjeha.
Samo je JEDAN grijeha vrijedan ... .....i krv svoju za plavu boju
jeste da imamo 98 ali još ✋ možemo složiti
Nemojte nokte sječ' utorkom