Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa srecom bilo a ponajvise srece bandovicu...
U januaru od Amidže stiže dodatnih 1.500.000 eura za pojačanja. Stiže dobar golman i klub ali i dobar odbrambeni igrač. Bandović je svoje odigrao u Bordo dresu. Sretno Divovi.
sto je najsmijesnije za njemu skromna ulaganja moze stvarno napraviti gigantski klub za ove prostore
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve slike u fazonu ''mama sletili smo''
Možda se Ivan javlja svojoj Dunji, da ne brine....koja ludača....pali se samo na sportiste....Ivan je jedan u nizu
šta ste se natovarili curi na đale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi nije mobitela, stvarno ne znam šta bi ..
Neko sutra igra pred 55 HILJADA gledalca protiv Bundesligasa, a neko igra pred 32 ovce na livadi u Bijeljini!!! Uz put sezona vam je paprika pa kupite po vrecu tamo su vam jeftinije strumfovi!!! Pocrkat ce te od ljubomore!!!
Hahahahaha oplakah !!!!!!!!
kako cemo tek oplakati sutra navece, ahahahahahahahahahahahahahaha . . . ticape vam ne gine maleni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
valja sad ove igrače spustiti na zemlju posle diseldorfa sve ti je smijesno,kupiti će đeno kesu piva dobra je oba minhen 1860 sa lavovima
Kao rodjeni sarajlija koji je odrastao u Starom gradu na Bascarsiji i koji je citav rat proveo u ovom gradu kada smo svi bili kao jedan, ne mogu a da sutra iskreno i bez imalo griznje savjesti pozelim srecu Borusiji!
Crkni mali plavi,familiju ti jebem... "Bez imalo griznje savjesti"
Dobro si, bit ce im sreca potrebna. Sarajevo na strani daje tri, ziher!
Sretno momci.
Degutantni su i nekulturni s ovim telefonima.
Sta tri sata let? Pa da nisu preko Islanda isli, cuj tri sata..
..nema vecih teladi od ovih fudbalera...odmah mobilni I susalice..
Sretno momci !!!
cuj licemjera, pogledajte mu komentare a sad lafo zeli srecu momcima xD "Jašta su mozes zamislit koliko su iznenadjeni hahahahha kakvaa bombaa. Bola 5:0 pobjedjuju švabe".
Sad ce vasa bruka od kluba da dobije po guzovima od Radnika duse dusmanske!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gladbach nije u nekoj formi samo da Bordo zim zaobidju greske kao kod prvog gola Hrgote na Kosevu i moze se igrati sto da ne prodju, sretno obradujte drzavu!
sretno Dulja!
O gdje si Lela1993 šta ima? Jesi li me zaboravila? Šta kuhaš danas za ručak, da dođem da probam to ili ćeš pak u Dundeeju pizzu naručiti ko svaka moderna djevojka u trendu :D Jesi li išla da kupiš baletanke sebi? Jesi li se polila vodom ko Amra? Ako nisi, polij se vodom, uslikaj se svojim Appleom, postavi na Instragram, a možda ti onda roditelji kupe i tablet, jer je i to sada u trendu :D
ne kuham nista jer nista i ne jedem, anoreksija je u trendu i tako to. mrs.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Sretno momci!! Uzivao sam uz vasu prvu tekmu.. Nadam se da cu i uz drugu.. Srce na terenu iznesite.. Rezultat ste vec napravili a rezultat je bio da su uz vas bili i navijali oni koji vas vole sto je normalno Ali i oni koji vas nevole. Bili ste ponos BiH !!! Sretno!!!
Bravo Momci, ovo bi bilo lijepo vidjeti svake godine
Divovii