Reprezentativac BiH
0
Fudbaler Emir Spahić ima novu gripu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spaha želimo ti brz oporavak i da ako bog da predvodiš zmajeve u nove pobjede.čekamo te u zenici
Mali ima garant trišu, tako je to kad se ide u bordele i tamo guzi. Veseli Bosanac zagrizo na mamac.
stvarno periguzi nema smisla, smanjite malo sa tom krmetinom barem u ovom svetom mjesecu.
@suvo ćuj suve, ovo nema veze sa svinjskim mesom, pa nego skojim mesom ima veze jadan nebio da nije sa nojevim možda. jooooj
Cuj nova gripa, kao da je dobio NOV AUTO, odnosno nove tene. Kako je glup naziv za gripu. NOVA UZAS
JE.BEM TI KRALJA BA
A velika razlika Svinjaska gripa, tip A, H1N1, isti fazon. Dokazano da je ova gripa nastala u laboratoriju, sto znaci da ju je neko pustio, i isto tako ce magicno nestati kako je i pustena (i s kojim pravom imbcili rade te stvari prosto mi je nepojmljivo ali eto...) Najbitnije je da nas kapiten ozdravi (nadajmo se prije utakmica protiv Armenije i Turske).
U Francuskoj se zove gripa A.
Do sada vam je u tekstovima vazda bila \"svinjska gripa\", a sada odjednom \"nova gripa\", dno ste.
ahaha 27.08.2009. u 19:29 lijaBa obolio od svinjske gripe hahahaha mama ti obolila od o.sunecene cune pa ko narkomanka nikako da se skine sa nje.
ja skupine budala majko moja. gripu su mogli nazvati i konjskom pa ispade cojek jeo konja. spaha ti nama ozdravi da poderemo armence i turke.
Gdje je problem? Na cijelom svijetu se zove \"svinjska gripa\", kod vas NOVA GRIPA. Bravo! Svaka cast!
ta gripa je prelazna samo prva dva dana. javili su da se vraca na teren iduce sedmice. mora da miruje 5 dana
OVO NEMA UOPSTE NISTA SA SVINJSKIM MESOM A AKO SE OVO POTVRDI ON NECE IGRAT PROTIV ARMENIJE I TURSKE
Zašto uvijek morate samo prenositi informacije sa tzv. inostranih portala? Možete li napraviti profesionulnu, objektivnu verziju priče koja ima dvije strane? Je li to nemoguće kontaktirati grača, ili nekoga iz njegovog okruženja ili se potruditi da se sazna šta je on kazao...Tuga, jad i čemer... Usput, Spahić je iz Francuske poručio da se radi o običnoj gripi a ne svinjskoj i da će biti spreman za Aremniju i Tursku...