Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se zove baliniluk . kada djon obraz i neznalica podrzava djon obraz i neznalicu . cijelu drzavu je unistio balinluk i kosarku i rukomet i muzeje i kulturu i operu i film i sada fudbal . mozda tako i treba kada nemamo nista ne treba nam ni fudbal . bitno je da imamo begica , susica , muzurovica , brankovica ...filandru latice i ostale balije . balinluk nam nece niko ukrasti kao sto su nam ukrali stecke , tornjake , bosancicu , cevape , sarmu , knjizevnike , pjesnike , slikare .....balinluk su nam ostavili jer to ne mozes nikome prodati . a i mi to ljubomorno cuvamo kao patent .
GENIJALNO! OVO MORAM ZAPISATI! HVALA NOMO!
OVO JE ZA TOP KOMENTAR NA DAIDZINE SENILNE NEBULOZE, CITIRAM: "Nomo17.11.2014. u 11:47 Ovo se zove baliniluk . kada djon obraz i neznalica podrzava djon obraz i neznalicu . cijelu drzavu je unistio balinluk i kosarku i rukomet i muzeje i kulturu i operu i film i sada fudbal . mozda tako i treba kada nemamo nista ne treba nam ni fudbal . bitno je da imamo begica , susica , muzurovica , brankovica ...filandru latice i ostale balije . balinluk nam nece niko ukrasti kao sto su nam ukrali stecke , tornjake , bosancicu , cevape , sarmu , knjizevnike , pjesnike , slikare .....balinluk su nam ostavili jer to ne mozes nikome prodati . a i mi to ljubomorno cuvamo kao patent ."
HVALI TI NOMO BRATE JOS JEDNOM !
10+
pitar podrzava pitara
Pa i ti si stručnjak ko i Sušić tud je to.
pa akoga ponovno ostave kao selektora netreba niko viise ici da gleda utakmnice repke dok je on selektor sigurne je nevoli vise od oni koji stede godinama dabi mogli pratiti repku i po gostovanjima.Ako se slucajno desi da ostane onda je ovaj savez gori nego troclani dok je bio
Za većinu ovoga što je gospodin Muzurović naveo kriv je Sušić.
A ko je kriv za atmosferu? A ko jekriv za zukanovica? A ko je kriv za kipar ? A nisi ni ti bolje vodio, i ti dok si bio na klupi u nas se sitresao kome se god digao.
Muzurovicu, ti si fudbalski strucnjak kojeg ja izrazito cjenim i ima logike u tome sto govoris jer nece niko taj vruc krompir da primi u ruke nakon sto ga je Susic pregrijao. Ovo se nama moglo i dogodit i u kvalifikacijama za Brazil. Nismo mi imali ni treceg napadaca na okupljanjima ni u tim kvalifikacijama a ni u Brazilu..
vodi ga kuci
NEKA TE DAJDŽA !
Ja predlažem nekog od ovih vrsnih klixovih selektora da preuzme trenersku palicu. Čini mi se da su mnogo stručniji od svih drugih našem budžetu dostupnih :D
Amar Osim? jel to nepotizam ako ti je babo neka kvaka u savezu i ti ono budes izabran za selektora? e kad ne moze Susic&Susic,nece moci ni Osim&Osim
Posenilio si Muzure,prihvati se unuka i sa njima se igraj a ne sa navijačima
UPRAVO TAKO!
stari ne seri majke ti
Fuad je jedan od najvecih fudbalskih strucnjaka na svijetu. Ziva legenda. Sa svojih 70 godina ima sve zube sto je jos jedan od dokaza koliko je covjek zdrav fizicki i mentalno.. Neznam kakav kloc mora biti covjek koji se ne slaze i koji ne postuje Fuadovo strucno misljenje..
muzurovicu, senilnost ili bezobrazluk, budi iskren