Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda i on corak od politicara
De mi reci zasto bi se od poreski obveznika finansirao propali nogometni klub? Ako taj klub nesto valja zasto se sam ne finansira?
Pa od rata naovamo se taj Celik pati da prezivi, a ima lijepe predispozicije da bude uspjesan klub premijer lige. Ako neznaju, onda nema druge nego pusti nek propadne. Pa nevjerovatno je da tolike glave nisu u stanju da nadju kvalitetno samofinansirajuce rjesenje za taj renomirani klub.
Kasumovic je jedan od najvecih kriminalaca i lazova u BiH. Samo stvara sukobe i razdore, a jasno je dokazano da radi za teroriste iz Irana koji ga dobro placaju da pravi napeto stanje i sukobe u BiH.
Steta za klub koji ima tradiciju,navijace,stadion sve sto jedan fudbalski klub treba da ima ali ako je rjesenje stecaj za bolje sutra tradicija netreba da bude prepreka jer staru ostaviti za istoriju a novu ispisati
grad Zenica je ostao bez giganta zeljezare, pa moze i bez kluba
GDJE GOD DODJE KOMUNJARA NA VLAST PRVO UNISTE SPORT
Ćao ČeliKe, piši kada stigneš! Ne znam kako uopšte očekujete da vam grad plaća dugove, vi niste klub grada niti grad upravlja njim, već UG iz tog grada, isto kao udruženje pčelara. Potpišite sami reprogram i vraćajte dugove ako želite da klub opstane. Isti scenario će biti sa Slobodom, Borcem ... a evo već je i sa Jedinstvom koje samo što nije proglasilo stečaj.
da li glasovi 3000 navijaca vrijede 15 miliona?
Mislim da grad ima pametnijih stvari u koje treba i može potrositi novce iz buđeta, a treba krivocno goniti i oduzimati imovini onima koji su godinama pljačkali klub.
ovo je samo početak nezavisnih !!! glasali ste,gledaj t. sami pali,sami se ubili
TAKO JE GDJE GOD SU OVI NEZAVISNI KLUBOVI ISPADAJU CELIK , RADNICKI LUKAVAC , BIHAC ITD
zasto bi se od poreski obveznika finansirao propali nogometni klub? Ako taj klub nesto valja zasto se sam ne finansira? Puna podrska Kasumoviću!
HAHA UNISTICE VAM ZENICU VIDICES
Ovo se sa neovisnim kandidatima mora pod hitno ukinuti i prekinuti.Bukvalno prevedeno radim sta hocu i provodim kako hocu a nikom ne odgovaram.Ovo je po meni samo dno dna bezvlasca i samovolje
Kasumović nije ništa riješio dosad..samo vam magle nabacao tokmaci
Ne kontam sata bi htjeli da cuju kako ce im dati milione u ruku pa da se iscupaju sami... jbga. Nije im dao nikakvo rijesenje nego prijedlog...a pored ove inicijative, meni ovaj text ima politicku pozadinu...