Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji k...c igramo sa njima. Imamo skime igrati. A tu gamad koja je puna mrznje i nacionalnog hira nabijem na.... Koji kreteni kao da je svijet njihov i kao da ce zivjeti 1000 godina i to usranim zivotom kojeg provode i provokacijama i seljakanju. Kasnite za svijetom stotine godina bando usrana. Naucite se kulturi ili idite u sumu ako vas i tamo prime.
Isti taj Savo Milošević je porijeklom iz genocidne, sjetimo se samo prije desetak godina da je istim ovakvim navijačima iz genocidne plaćao karte i prevoz za Beograd da navijaju protiv Bosne i Hercegovine. Tad nije osuđivao nacionalističke ispade i napade na naše navijače. Sve je šuplja sa njihove strane, nikad se promijeniti neće.
E moj Savo ti pokušavaš sa ovim našim šumarima iz genocidne tvorevine normalno razgovarat...
Ako tako misliš Savo, onda ti je svaka na mjestu, ali to su naši Srbi kojima je mržnja u srcima i koji to moraju pokazati na prijateljskim utakmicama-kreteni.
Ako ćemo već generalizovati, mržnja je svim Bosancima i Hercegovcima u srcu. Sve okolne zemlje pokušavaju(koliko-toliko) da krenu naprijed, ali se zato bosanskohercegovačka plemena i dalje svađaju i nazivaju četnicima, balijama i ustašama.
Ovo "osuđivanje" mi je nešto najjače. Ono, američki predsjednik Barack Obama "osuđuje" nasilje u Ukrajini. Srbijanski premijer Ivica Dačić "osuđuje" nasilje u Bosni. Nema ništa od osuđivanja, naučite ih pravilima ponašanja na javnim događajima il' ih banujte sa stadiona do kraja života!
srbi su stoka ovi nasi srbi bosanski
Primjetio sam jednu zanimljivu tendenciju : Kada se desi ovako nešto, onda su Srbi i Hrvati zaista Srbi i Hrvati iz Bosne i Hercegovine. U svim ostalim slučajevima to su, u stvari, Bosanci i Hercegovci i bolje bi im bilo to da shvate! Interesantno, moraju svi priznati..