Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto se ne sjecam da su kakali kad je Anri igrao rukometa u barazu protiv Irske
Griezmana niko ne cuva jer je u debelom ofsajdu. Lopta je bila 50/50 ii dosla do njega. Opravdano ponisten gol po meni. Da je bio povratni pas, bila bi druga prica. Mbappe i Eric Garcia su imali slican gol u finalu Lige Nacija prosle godine koji je priznat imtada se govorilo o promjeni interpretacije pravila.
sta se ovi javljaju, otisli su na prvenstvo prije nekoliko godina, tako sto je Henry dao rukom gol, pa drugi iz ofsajda...mir tamo govnari
hoće to sa novozelanđanima..
a navikli se da dobiju nezasluženo pa se žale .... npr. glumac grizman padne i dobije faul iz kog daju 1. gol, pa dobiju penal za 2. zbog nenamjerne i nebitne ruke ... i to sve u finalu svjetskog prvenstva u rusiji .... ima nas koj pamtimo!!
Faul u napadu retardiranu urednici Klixa, naucite nesto o *ebenom fudbalu debili
Gol je opravdano poništen, s Francuzi koje ključne golove u baražu daju rukom nisu se tad nešto žalili na suđenje . . .
A ne žale se kad drugi gube zbog sudija, najveća krađa na tekmi Bosna - Francuska