Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kancelarijama Klixa mnogo nacionalnog naboja danas. 90 posto vijesti se svodi na nacionalno loženje krezube mase danas.
Nije kriv klix koliko smo krivi mi sto čitamo ovo sto nam se plasira.
a nije izborna godina nesto je sumnjivo..
Nije ni kod Švaba izumrla naci*tička ideologija, ali se lijepo zabrani zakonom pa probaj... Za dom spremni je ekvivalent Sieg Heil. Znamo svi šta je rađeno u ime te ideje, i ako vam smetaju čet*ici i drugi ekstremisti budite realni i pogledajte i sebe. A od Lovrena ne očekujem puno to je obični fudbalski tupson...
Ko je reko da je ekvivalent? Ti bubno i osto zove? Ima li kakav papir? Presuda? Zabrana?? Pišeš stvari o kojima pojma nemaš. Sto je najgore, slavis Blata Kraljevica kao najvećeg Hrvata
Naravno da jeste ekvivalent i koliko znam zabranjen je službeno i u Hrvatskoj. Ne mislim da je Lovren fašista nego je samo glupson... za taj pozdrav bi rekao da je to neki "hrvatski pozdrav". I nemam ništa protiv Thompsona lično ali ne volim te duple standarde.
Ushiceni UZPovac, kojega su toboze prognali pobijeni i popaljeni iz Ahmica
tipični nogometni panj... nema veze što vrijeđam druge veličanjem Hitlera...
Ti sam zam zamjeno patriotizam za šovinizam i mržnju kad se furaš na fašitički poraz
Lovrena treba razumjeti. Njega su antifasisti od 2010. protjerali iz Kraljeve Sutjeske, a familiju pobili.
To je isto kada bi Thomas Müller povikao SIGHEIL. Kako bi to zvučalo Lovrene !?
Marseljeza:"Na oružje građani! Formirajte svoje bataljone! Koračajmo! Koračajmo! Neka nečista krv natopi naše brazde! Što hoće ta rulja robova, Izdajnika, od kralja zavedenih? Za koga ti gnjusni okovi, Ti lanci odavno pripremljeni?"
Ako si za dom spreman idu u vojsku i ne bavi se sportom maloumnjaku jedan. PoKenjaj se na ovaj svijet gdje se sportisti i vjere bave politikom.
seljacina
Nikako ne kontam što skoro svi fudbaleri briju prsa, ko kakve fičke. Isto ko što ženska fička treba da bude dlakava i pravi vašljivi, mirišljavi čupavac, tako i muškarci treba da budu dlakavi po grudima. Čak i ženskinje treba da pušta dlake pod pazuhom i po nogama a muški po cijelom tijelu. Samo ćelavost je prihvatljiva kod muškinja, a žena ne smije da ima bradu ili brkove.
Hvala ti, sto si se borio oce Da se na Dedinju šampanjci toče
Oklen Vatahr u Nicaze?
Nekadasnju domovinu Jugoslaviju zeljeli su uništiti izmedju ostslih i oni koji su bili za DS. Pusti tu suplju. Nisi ti kriv. Sredina. Neko zavrsi kao dobar čovek, neko lopov a neko zds.
Tko su ti antifašisti koji su Lovrena protjerali sa didovine?
Praviš se lud i naivan
U iz Kraljeve Sutjeske