Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego šta.. kad se samo sjetim, hara virus u Italiji a u Englesku na utakmicu Lige prvaka i pun stadion došlo 3.500 navijača Athletico Madrida.. tu se samo nije znalo ko će koga zaraziti - Englezi Špance ili obrnuto
Kad vidite broj oboljelih i smrtnih slucajeva, sve zemlje u kojima se igra fudbal i gdje su puni stadioni imaju vise oboljelih. Gdje god liga nije posjecena, manje je i koronavisrusa.
Glupost cista i da je tacno. Pijemont i granici dio sa Francuskom imaju veliku cirkulaciju ljudi. Virus bi svakakvako nastao ulaz. Bilo na velika ili stotine manjih vrata.
Hocemo karantin
Ostanimo u kucama, igrajmo PES, kakve vise utakmice na terenu... To vise nece postojati, samo PES i FIFA!