Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... novinara i govana ... "Kane je doveo Gordi albion u vodstvo iz penala u 5. minuti, no već u 9. Brabec je pogodio za 1:1. konačnih 2:0 postavio je Ondrašek u 85. minuti susreta."...
Kane je doveo Gordi albion u vodstvo iz penala u 5. minuti, no već u 9. Brabec je pogodio za 1:1. konačnih 2:0 postavio je Ondrašek u 85. minuti susreta.------ko je ovdje lud?
2:0 ako se ne racuna gol engleza.. Logicno
Iz 1:1 na 2:0 ahaha brao
Ukrajina je 99,9% na Euru .Jedino ako Srbija preostale utakmice pobijedi a Ukrajina sve izgubi i plus da Srbija pobijedi Ukrajinu sa 5 ili vise golova razlike , onda Ukrajina nece ici na Euro .
Ima neko gori i od nas...