Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
varane brate, nisi u realu, ne moze se sve kroz prste gledat, hahahahah, smrdiiiiiiiiiiiiiis
francuzi imaju najbolje igrače trenutno,jedino im trener treba ,dechamp je tanak..dembele,pogba,embape,griezman,giruod,lemar, imaju igraca za 2 dobra tima
@ilidzinjo123 Da, samo it tima, kao sto kazes, treba izbaciti Dechamp-a i dovesti pravog trenera, te Giroud-a zamjeniti puno boljim napadacem - Benzemom. I to je to.
@specifikacija O cemu pricas ti? Giroud u repki zadnjih 16 tekmi-16 golova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ima li ijedan bijelac u francuskoj????
Ovaj Mbappe je cudo
svi igraju neke prijateljske , jedino mi ništa ...
Sto mi ne igramo neki prijateljski mec, da se malo igraci zabave, rasterete ali i uigraju. Da se ispitaju neki novi klinci? Makar sa Omanom da odigramo.