Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras su igrali Kongo i Maroko
Prolazi Mbappe od majke Marokanke, naš brat musliman, prolazi Francuska muslimanska država. S druge strane pravi katolici Argentinci. Za treće mjesto pučanstvo vlaških šupkolizača protiv naše braće muslimana, za prvo mjesto muslimani i katolici.
Africke selekcije obje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mbappe gazela.
Messi vs Mbape, ima da sijeva sa svih strana u finalu !!!
ihhh kakk ce sad marokanci da nauce kroate pameti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
lajkajte ako ne volite fudbal.
Opet su Francuzi nepobjedljivi. Maroko imao šansi ali neznaju da završe. Da ih je pratio Vaha do kraja bili bi prvaci... Sjećaće se Maroko Vahida i uspjeha... Bitange dadoše nogu našem majstoru fudbala a on ih naučio igrati
Ubili ih ko Kuduz Bademu
CRISTIANO RONALDO
Svaka čast Marokancima, odlično su odigrali, borili se na terenu ko lavovi sve do 2. gola, ali jbg Francuska je prejaka. Ova ekipa Maroka će ostati upamćena.
Respekt za Francuze, no svaka čast Maroku ni za trenutak nisu bili neravnopravan protivnik. Jednostavno iskustvo i brzo primljen gol je presudio i odredio tok utakmice. Svaka čast Maroko i glavu gore.
Respekt za Francuze, no svaka čast Maroku ni za trenutak nisu bili neravnopravan protivnik. Jednostavno iskustvo i brzo primljen gol je presudio i odredio tok utakmice. Svaka čast Maroko i glavu gore.
Kako mozete ne mavojat za Hrvatsku ? Usmijeh hrvata srba ili bosacaca je uspijeh cijelog regiona ! Navijat za maroko koje nikad vidio nisi mi ozgleda ludilo a me za nasu hrvatsku koju na kraju svo volimo isti jezik govorimo itd itd … mislim bas bezbeze komentari
Proslo svjetsko prventstvo smo imali finale prije finale u osmini finala ista utakmica Argentina - Francuska i bilo je 7 golova. Bice ove nedjelje jos bolje. Neka pobjedi bolji!
Onom komentatoru sa BHTa pa u studiju Slavenu Amaru i voditelju treba pregledati glavu nakon onolikog uzdizanja Griezmana koju su oni utakmicu gledali
Ne rise, lik je razvalio na svim frontovima bukvalno. Igrač utakmice, ne znam koji si ti sport gledo
FRANCUZI *** Zvjedice Lesi se vraca kuci**
Basnoslovni sportski ugovori lakrdija od života. Stotine miliona dolara daju polupismenim tipovima da zabavljaju zatupljene mase kako se ne bi digle na pobunu. To je novac opljačkan od radničke klase da bi radničku klasu držali u pokornosti, odnosno anesteziji. Pazi tog apsurda, otimaju ti pare i daju modernim gladijatorima da bi od tebe napravili pokornog idiota. Tako funkcionše čitav taj sport.
Francuzi rutinski prodjose do finala, igraju koliko je dovoljno za pobjedu. Ne znam sta ce biti u finalu, ali fizicki definitivno djeluju dominantno. Griezmann igra neku novu ulogu kao preporodjen. Steta sto je Mbappe pokupio od Neymara ovo bacakanje po zemlji, nema postene zavrsnice, kao ni Dembele.
Nisam znao da imamo toliko navijača Maroka u zemlji bosansko hercegovačkoj.
Odose béduini kuciiii. Baaa otjerali ste vahu da bi stavali svog indijanca