Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak je Messi babo fudbala.za Barcu se navija i kad gubi a ne kao Realovi navijaju za Juventus i Liverpol
@HeavyTruckDriver01 Kmeeee kmeeeee.....
jel se Suarez radovao 😂
E ovo ti se desi kad podcijenis protivnika,isto su uradili i prosle godine sa Romom i nisu se opametili.Nek ste ispali iako vas gotivim ne mozes podcijeniti nikoga a kamo li Liverpool u tako bitnoj utakmici.Sada lagano kuci pa gledajte finale LP na tv-u i navijajte.
Slika 33 prejako.
Da nema Messija u ovoj Barceloni, oni bi bili u rangu Celte! Onakav mentalni sklop kod igraca Liverpoola je nevjerovatan! Opet ponavljam, ako je to mogla uraditi Roma prije 2 godine, ne vidim zasto ne Liverpool?! YNWA
Ja sam rekao, Liverpool - Ajax finale
YNWA