Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni Bogu lako s nogometasima, svi mu se mole a on jadan ne moze postici da svima ostvari zelje u tih 90 minuta igre.
Ja stvarno ne znam kako ovaj Bog sve ovo izrefa ako mu se mole vise njih iste religije. Nije vise pitanje ima li ga, nego kako to sve fercera i uvijek svi zahvalni. Ne kontam, sta cu.
Mislim ljudi, mislite sta hocete. Ali stvarno covjek nemoze igrati u reprezantaciji kao u klubu. jer to je ipak kad si svaki dan na treningu, i utakmice i sve uklopis se. A reprezentacija je ipak drugo. Mozes igrat srcem, al nemoze od prevelike zelje. Toliko moje misljenje.......
Mesi se molio da daa go,a Alves da ne daa go,Isus nije znao kome da ukabuli, a Marija bila u Medjugorju kod Vicke na kavi!
I dalje najljepsi, najprirodniji fudbal na svijetu se igra u juznoj americi bez silovanja, bez utjecaja moci novca koji je pokvario fudbalsku igru. Oni su carobnjaci i ostat ce..kod njih cim izadjes iz pm dobijes na poklon loptu i pocnes pimplati po plazi