Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad govorimo o igracima dovoljna je jedna rijec: Ronaldinjo!
Najbolji kojeg' sam gledao. Kasno je dosao u Europu inace jede za dorucak uz duzno postovanje Messi-ja i Ronalda. Covjek je imao sve, zbog njega su i protivnicki navijaci dolazili na stadione. Kao sto neko rece, ''Ziva legenda.'' Kapa dole kralju fudbala !
čovjek volio zivot i uživao, da se usredotočio samo na fudbal mogao je mnogo više postići, al mislio da bi izgubio dio magije. al definitivno igrac za publiku
dobar je bio dok ga Zidane nije ispre-kakao na svjetskom...nije Ronaldino znao gdje mu je lopta...
Prestao sam pratiti NBA nakon odlaska Jordana, formulu 1 nakom Schumahera, skijanje nakon odlaska Hermana Maiera, a poprilicno je i fudbal osiromasio odlaskom njega.. Veliki majstor!
@Neandertalac_ da sve je u tvoje vrijeme bilo bolje
Najbolje poteze ima u historiji ovog sporta 👏