Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sportu i u poslu inace najgore je kad se pocnu pravit neki klanovi a ovaj Alves je izgleda specijalista za to. Juventus ga nije prodao zato sto je bio slab na terenu nego zato sto je pravio pomutnju u svlacionici. U PSGu postoji taj brazilski klan, ciji je Alves predvodnik.
Valja se Cavaniju izboriti sa ovim brazilskim firgošima, Neymarom i Alvesom. kakvi su to ljigavci ljudi moji.
Eto mu ga... A Mesi mu je davao da izvodi penale...
Evo statistika: Cavani je u karijeri unovcio 46 penala, 11 nije Neymar pogađao 32 puta, 8 nije Kad se sjetim njegovih penala u Barci, onaj zalet od jednog koraka ili sut iz koljena htjeo sam pojest jastuk od muke tako da mislim da bi Cavani trebao izvoditi
Cavani se jedva kotarisao Ibrahimovica, a sad mu doso novi gazda.
Ostario i ti moj Forlane, a bio si paklen strijelac
Ma Neymar ganci
Baš ste našli nepristrasnog lika nema šta