Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmi Vaha pare i s nogama u lavoru negdje pod orahom gledaj na tv kako glupani lete sa prvenstva bez osvojenog boda.
Sve je to Vaha ugradio u ugovor,Bog zna kolko miliona ce platiti ako dadnu otkaz….Vaha sad ih provociraj namjerno nek daju otkaz a ti fino pare pokupi i u Jablanicu na pecanje.
Neka preuzme reprezentaciju BiH.
Zar ti mislis da bi Vaha nekog preuzeo za 30.000 Eura?
ne da se usranom do potoka
Dokazao majstor da moze bez levata i vidis...
Haje sad dodji vodi Bosnu na Europsko prvestvo, pa makar dobio otkaz prije prve utakmice..
Tako je većinom balkanaca u životu. Uvek se poserru u nas na kraju!
U glavi je ipak malo limitiran! "Kazem ja" star
Radi dvojice seljačića koji ne žele da slušaju trenera, trener mora otići.Kakva glupost
I da dobije otkaz mogu mu ga pohoblat! Vaha je hebena legenda!
Taman da uzme BiH
Znaci da vodi nasu repku izbacio bi i onog sto pecata na portirnici u Savezu
Kakav si ti brat eLmemi 😂😂😂😂😂😂😂
Vaha za trenera Bosne i Hercegovine
Desnice mu se i četvrti put jer neće da nauci lekciju.
Oni njemu više zamjeraju neuspjeh na Afričkom kupu nacija. U kvalifikacijama su i bili favoriti. Sa njima dvojicom je ekipa bolja, a bez Vahe na klupi lošija. Tako da je to pretakanje iz šupljeg u prazno.
Vaha glavu gore i ebat materrr kozohebimmma
Odveo Japan na svjetsko prvenstvo i dobio otkaz,sad odveo Maroko na svjetsko i prijeti mu otkaz. Imam osjećaj da ima tu nešto veće politike, možda mu ne daju da naprave jos bolji razultat. Igro je četvrtfinale s Alžirom ispo 1 0 od Njemačke, odveo je prosječne repke Alžir, Obalu Slonovače, Japan i Maroko direktno na svjetsko. Ja da se pitam sve bi u savezu glavnu riječ vodili uspješni ljudi poput Vahe, Salihamidzica.
Bajramovic, Salihovic, Rahimic treniraju mladje u Karlsruhe, Hoffenheim, CSKA, a Ibisevic, Kodro, Selimbegovic, bukvalno prvi tim Herthe, Lausanne, Regensburg opet ne mogu da treniraju naše mladje kategorije koje vode politički amateri prevaranti I kriminalci...