Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj boze da se ponovi barcelona, bilo bi to superiska... samo da dijamant proradi i zabije sva tri gola
probudi se jutro je prelijepo!:))
Moze Roma dati 3 komda ali ne vjerujem da moze da ne primi bar jedan..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a sto odjednom svi kao gotive Romu? Kao da Liverpool nije zasluzio pobjedu pa i finale?
e jeb.. ga pa onda se vise posrecilo sa barcelonom nego sto ste se vi trudili jer je Barcelon aizgledala nezainteresovano gledajuci imaju viska golova kao i real protiv juve. ovo je drugacije puno jedino ako u prvom poluvremenui daju 2 gola onda se mogu nadati... nemozete sasulu dat 3 gola a da postignete liverpoolu.. Ma hajte molim Vas prodali ste to finale za 50 mil € (Mohamed Salah)..
Svirati penal u 85.min,u polufinalnoj utakmici LP ,moze samo amater!
samo kakav kreten gost komentator ima na areni sportu, šta god džeko uradi frajer minimizira, ne znam od kud tolika mržnja prema đeksonu. isto je bilo protiv barse, kaže odbrana zakazala, a đeko mjastorski go dade, još i penal nad njim, ali odbrana je loša to bi svako mogao. a i sinoć, opet majstorija đeksona, ali kaže ma lovren katastrofalan, đeko je kriv za go, ako šta se on ima vraćati na centar, a faul nad čovjekom napravili. nevjerovatan je debil frajer,
Edin je klasa ,neosporana,ali mako pogledaš realno,ali realno...kriv je indirektno za dva gola...poslije njegovog gubitka lopte,legle su dvije kontre!
Kakve su ovo izjave? kao da je neka tv emisija fantazije a ne fudbal utakmica....
pa cuda se ne desavaju svaki dan
Da je Liverpool pobijedio 2:0, bio bi to mnogo sigurniji rezultat. Ovako, sa dva gola u onako očajnoj predstavi Rome, ja mislim da Vučica ima šansu. Ako zaigraju bolje i uspiju da presijeku "passing lanes", a pokazali su ranije da to znaju, imaju šanse itekako. Očekujem pobjedu Rome u revanšu, ali se pribojavam da bi ih rani gol Liverpoola u Rimu baš dotukao. Sve je otvoreno, ko može reći da ova Roma nešto ne može? Bitch please. (Forza Juve)
Rezultat je skoro isti. 3:0 i 4: 1 ih vodi dalje. taj rezultat bi im trebao i da su izgubili samo 2:0. Imaju bolji rezultat nego protiv barcelone... dalio dva gola u gostima
Ma mani tarabe nego ajmo bayern deri penalmadrid
Haha, liverpul ima slabu odbranu ali imaju i strasan napad, sinoc je roma pokazala sve sto je imala, ne kazu dzabe bolje sprijecit nego lijecit, sad bi oni tri gola da namire.
Krvi i igara.
Ti si stvoren za atletike
WOW, sto to sinoc ne uciniste?Rekoh prije tri dana dzenaza vam na Anfildu !
daj boze da se ponovi barcelona, bilo bi to superiska... samo da dijamant proradi i zabije sva tri gola
Ako budete igrali kao sinoc dzaba Vam, pogotovo ti zabarcicu