Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na transfermarktu i Hazard vrijedi više od njega što se ovaj izvali
milijardu :D https://www.youtube.com/watch?v=Ij3uZ4w5ycg
Hoće, al u krompirovišću...
ONE BILLION DOLLARS !!! Sa malim prsticem na usni...
Ja mislim da će mu Ibrahimović lupat šamare u svlačionici....
Kako ne vrjedi PSŽ će prodati u prvi mjese dana dresova 10 mil. dresova da je po 10 KM eto 100 MIL. a đe sve ostalo vraćene pare za 2 godine i zarađeno 10 %. Taman.
Ovo vec izmice kontroli i nema veze sa sportom. Bogati pokupuju sve kvalitetne igrace i onda ih ako treba drze i na klupama, samo da nemaju konkurenciju.
pa ja, zasto uvjek isti timovi osvajaju sve. kupuju super talente malo slabijih klubova pa oni nemaju sanse nista osvojit iako svake sezone stvore/pokazu 2,3 dobra igraca. pa da klubovi kao porto, monako, valencia, wolfsburg, sevilla, marseille, ajax nisu prodavali svake godine najbolje igrace borbe u ligama bi bile mnogo vece. sport je upropasten novcima i to se najvjerovatnije nece nikad popraviti
Za igraca od 30 godina dati tolike pare... ne vrijedi.
Ma znam jarane naveo sam jednu najbitniju cinjenicu, a ima ih jos.
pa nije sven susic da vrijedi milijardu