Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Pliva šta valja...., zamolio bih gospodina Dragana da se uozbilji po pitanju vođenja ekipe, te da ima pravo napraviti izmjenu kada se osjeti pad u igri tokom utakmice, a ne da izmjene vrši kada je utakmica izgubljena i u 91 minuti...., ostaje još samo da se doda...., BUJRUM NA AFH.....
Nije mi jasno sto ovi sponzori hrle u FKS kada smo kako strumfovi kazu jadni, lopovski, nikakvi i slicne strumfovske nebuloze?! BORDO BIJELI DIVOVI BILI I OSTALI No1 kada su BH prilike u pitanju!
Saznajte kako zaraditi na kladionici bez puno muke, pametnim investiranjem i strpljivom igrom. Strpljenje je najbitnije. U probnom periodu mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića, u 50ak dana. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i navratite na moju stranicu WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Dobro strumfe!
Dobro strumfeta i da, sretan ti 8.mart!
Dobro strumfe!
Pliva ce dati,po kutiju plivadona po igracu,kao sponzor. Lopovska posla. Ima se 1000 sponzora i dug od 4-5 miliona !! Ublehasi i prevaranti. Ne mozes se Jovicu ,ti nicim iskupiti jos od poraza protiv Zete !!
Kazu sutra igra Hare Kajkut a mi svi Zeljovci navijamo za Rudar i Hareta Kajkuta
ODLAZI JOVICU, UBLEHO JEDNA ALKOHOLICARSKA
titula je nasa zapamtite moje rijeci
Jel Jović najavio titulu,grupnu fazu LS,a nije rano ni da obeca duplu za iduću godinu?
Ne možeš se Jovuću, na ovoj utakmici iskupiti za poraz u Zenici. Čime? Kao sa tri boda protiv usranog Prijedora? Pa normalno je i očekuje se da se ova utakmica dobije. Iskupi se sa tri boda na Grbavici mudonjo! Ili - bolje ti je bjezi, nisi ti dobacio za nesto vise od tvoga Travnika. VRATITE NAM HUSREFA !!!!
neka nas mrze, kolko nas se boje ! HZ 87
EBI HARE BORDO SVOJE PITAREEE,PITAREEEE
Kad vam ga Hare ULIVA
Pa ja, termini tekme se odredjuju i ravnaju prema TV kucama ( Subota 14h )!!! Posjeta će biti vrhunska!!! Turn OFF your television Turn ON your passion SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM!!!
Ko o cemu ravaku o postenju i FK Virsla o titulama hahaha