Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi rekli, ni stida ni obraza
8 bodova u 22 kola, i oni bi da igraju premier ligu
Negdje sam procitao da se neka liga prosiruje. S obzirom na okolnosti zasto da ne! Ko garantuje da bi Sarajevo bilo prvak? Eto svi ostali su glupi i neboje se korone pa nastavili prventstva, samo kod nas problem. Ocito je da se i ovde umijesala politika ili bolje receno STRANKE!
jedva se napatili da smanjimo oni bi da povecaju
Budi te realni vi i Celik ste sazreli za ispasti
Proširiti ligu, pošteno, dokle god je postojala i matematička kombinatorika svako je zaslužio šansu. Neka se bore ljudi. Ne možeš nekoga izbaciti i ne dati davljeniku ikakvu šansu.
Zvijezda tjera Begića on im fino ućera 🤣😁
Dosadni ste
Bila bi najveća glupost da se liga širi. Ako treba Zvijezdi i Čeliku dati neko finansijsko obeštećenje.
Ovako su u ex Jugoslaviji proširili ligu u jednoj sezoni da komunističko Sarajevo ne ispadne.