Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chapljina-talajevo
GLEDO SAM SARAAJEVO ,MISLIM DA ODAVNO LOSIJI PLASMAN NECE IMAT U OVOJ JADNOJ LIGI...
cifre su jadne ... ii pitanje, a sta ce penzioneri na jugu ? \"Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM\"
Cujem da Pipo šljaka ovih dana,dnevnica cvaja hoce da pomogne pri placanju troskova
Jarane imate svoj stadion vaka cast ali vam olimpik odreduje ko moze doci na tekmu a ko ne, mali ste vi jos, i da bolje uplatite 2 miliona maraka duznog poreza nego sto djaba dipr da ste fol jaki.
momčino, vi i nemate stadiona, od kada su vas nazor osnovali, šlepate se na gradskom... Prema tome, nijedne. A interesantno da na svakoj temi o Želji 80% komentara od pitara. Jadni li su ti vaši kompleksi...
sto ne igrate za vikend na \"tvom\"lijepom kosevu?klocu jedan,jesi pregledao raspored ove sezone,hoce li biti jos kakav teferic??cekate u redu da odigrate tekmu ko i svi pravi podstanari,mali prljavi bijednici... MRS!!!
mali ružni stadiončić SA TRUHLIM ĆIROM NA ORONULOJ ISTOČNOJ TRIBINI,A PREKO PUTA UMJESTO ZAPADNE TRIBINE OBIČNA ZELENARA SA LIMENIM KROVOM.NA SJEVERNOJ STRANI KOJA JE NAPRAVLJENA KRAJEM OSAMDESETIH GREDE KOJE DRŽE KROV ISTO KO U ENGLESKOJ 1889.JUŽNA STRANA JE POSEBNA PRIČA.GOMILA NEVJEŠTO UGRAĐENOG BETONA A OKOLO ŠUMA IZ KOJE GAMIŽU ZMIJE+MINSKO POLJE KOJE NIJE OČIŠĆENO DO KRAJA VEĆ 15 GODINA.LIJEPO MOJE KOŠEVO,LIJEPI MOJ ASIM FERHATOVIĆ HASE,RAHMET MU DUŠI.
madrid@ \"...BAS ME INTERESUJE SAD DALI IMA...\" Da li.... CISTO INFORMATIVNO
Vanja@ Ako nemas nista protiv, mogu da ti ja uplatim...recimo, 7 dana maladiva...
Administratori,je.be.m vam ma.mu i onda njenu ma.mu pa onda od njene mat.re ma.mu kroz ma.mu u mat.teri i sve tako do 10 kolj.en :)))))dabo.gda vam se zap.alio taj racunar.
Ma šta vi djeco znate šta je narod i nacija. Neko vam kaže da ste Srbin ili Hrvat jer imate ime koje je kod njih često i vi se na to primate. Ja se zovem Ismar i ne spadam ni u jedne. Naravno, navijam za ŽELJU. Svi klocevi koji pridaju važnost ovim nekim narodnostima samo do konflikata dovode. Uhvatite se svoje religije ili nemojte, zaboli me! Isto tako, zaboli me kako se izjašnjavate! Svrstali su vas u torove i nešto se kao bunite, a igrate njihovu igru. Žalosno! Ja sam državljanin Bosne i Hercegovine i to je sve! Ostale podjele su samo u glavama, a ako se dobro prime, onda ih unose i u dokumente.
@vanja na mom se blanja hehehe
Bulente, promijeni kosulju.
uvijek je bilo fascinantno koliko navijaci mladjeg sarajevskog premijerligasa prate sta se desava u Želji. mene iskreno boli briga sat se desava kod njih....zovem se dejan i navijam za Zelju....nacionalnost nije bitna da se bodro voljeni klub.