Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moliio bih Zrinski i Zeljeznicar da predju na "private message"
@peticaaa hahahahahhahahahahahah evo ih ko razvedeni roditelji
Budimo realni, Zeljo je jedina ekipa koja je rasturila Zrinjski ove sezone.. kiksali su kad je bilo najbitnije, desi se jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne može mali željo da se odvoji od aparata, kme kme, ahahaha
Sami sebe poklopise, "bolji" klub radi međusobnog omjera, pa upravo izjavise da je Sarajevo bolji od njih, pa Sarajevo je bolje od njih po medjusobnom omjeru, koja vam je logika?
navijam za zelju al serendate ko foke da ste na kosevu igrali kako treba sve bi ok bilo nego uvjek se ceka kako ce drugi igrat a naravno ko tako ceka nije zasluzio titulu pa ko god da je u ligi upitanju
nadam se da ce Jagodic izvest sastav sa prosjekom godina od 17 , a nek ovi plavi kmece i dalje xddd
Relod87Kad ste tako pošteni zašto završiše ona dva kretena kod Senada Hađifejzovića.Nisu raspravljali o poštenju znaš odlićno šta je bila tema.
http://tuzlalive.ba/na-rubu-pameti-zeljo-zaboravio-leotar-kostica-malu-slobodu/
I zeljo je sam sebi uzeo titulu a nikakve sudije i penali imali su 3 mec lopte da zavrse ovu sezonu.Kada je najvise trebao da zapne zeljo je podbacio.Sarajevo je posteno zelju dobilo i tu nema nikakve price.Da su usli u utakmicu kao protiv zrinjskog drugacije bi bilo.Ovo govorim kao navijac zelje.
Joj pitara i komentara a da se sjete samo one godine kada su titulu uzeli kako su bili fini na facu uzivo zavrsili.Ko o cemu kurva o postenju sutite pitari i poklopite se i sabirajte igracima za plate
tebi onoo sude za kradzu drzavne imovine jelde
Ovaj Zeljo stvarno naposteniji klub u BiH hahahaha...pa kome oni bacaju suplju pricu...vi ste moralni pobjednici, idite pred Vjecnu i slavite hahahaha
Koje placip.ic.ke majko moja draga. I oni sebe zovu najvecim, najboljim......ovime pokazujete koliko ste mali. Navlaci vam se godinama i opet placete.
Koje placip.ic.ke majko moja draga. I oni sebe zovu najvecim, najboljim......ovime pokazujete koliko ste mali. Navlaci vam se godinama i opet placete.
U medusobnom duelu je i barsa pokazala da je bolja od reala ali su ovi prvaci. Treba pobjedivati slabije od sebe da bi bio prvak. Ne branim Zrinjski ali nije ni Zeljo nevin u svemu samo im se obilo.
U našem slučaju, u ovoj kukuruz ligi treba i savez i sudije pobjediti.
Ma ovo je za internu potrebu. Da ne pocnu zeljini navijaci navijaci pricati da su kupljeni fudbaleri, doveden trener, uzeta hedija za istok i da je odigrana grozna sezona. Da se u Krupi jedva sacuvao bod a na Kosevu nikad u istoriji gori zeljo. Kakva titula, kakvi bakraci nego analiza ko je podbacio
@WalterWPotpisujem sve kazano potrosene pare ne mogu opravdati pa se krivac trazi u drugome a krivi su jedino uprava i ograci
Stvarno jadno. Odradi svoje, pobijedi pa te onda zaboli kako drugi igraju. Ma dajte molim vas. Trebao je Zrinjski biti fer pa izgubiti jer se Želji nije dalo protiv Sarajeva​.
Koje placip.ic.ke majko moja draga. I oni sebe zovu najvecim, najboljim......ovime pokazujete koliko ste mali. Navlaci vam se godinama i opet placete.
zeljo i zrinjski ce iduce godine igrati igru ko ce "ohladiti" vise sudija!