Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra je 11.11, a ne 10.11 NE ZNATE NI KADA IGRATE!!
dupla kruna pitarima ćuna !
uh zaboravih.....ja neznam sta reci za \"malog selju\",prosele sezone pobjegao \"divovima\" na +18 bodova..... i o cemu vise raspravljati????.......iskreno da je situacija obrnuta,poklopio bih se i ljudima cestitao.......znaci do kraja ove sezone jezik za zube.....KRAJ PRICE.......
sta reci ovi su komentari smjesni.....tesko je pitarima,ne mogu se pomiriti lahko titule nema godinama,a naj veci rival uvjek nesta osvoji.....treba biti realan Zeljo im je trn u oku i rak rana.....pobjedili su u derbiju cestitam im......al koje slavlje kao da je manchester utd pobjedjen.....uvjek ce biti nekakvog prepucavanja al na kraju se uvjek rezultat gleda.....ja kazem da bog da oni uvjek bili ti \"divovi\",a nikad titule ne osvojili....,a mi \"mali seljo\",a pune vitrine titula bile......,a sto se tice stadiona nas je pa da je livada.....a gdje je vas stadion?????hahahaha i sarajevo city(olimpic otoka) ima svoj stadion,pa kakav takav.......
Prodate karte za snijegom karamboliranu VIP lozu buhhahaaaaaa
Jel FK ili je Nk???
Sta je sa autobusom, otisao mu remen :-) ili nema goriva hihihi
BACI ZELJU DA SE IGRAMO, IGRAMO, IGRAMOOOOO
@lol Naravno da imamo i po tim okolnim mjestima, ali u daleeeeko manjem broju i sa daleeeeko kullturnijem odgoju od vaših papčina, a također mi imamo i najveći broj navijača po ČITAVOJ BiH JER SARAJEVO JE BILO I OSTALO INSTITUCIJA!!!!
Mostar u srcu - Velez do groba Dajte Selju da se igramooooooooooooo
@ Denis S. pu j.e.b.e.m te u ta usta žvaljava, ubi vas smog u Smrdici (Černobilu).
E, TO JE VEC TVOJ PROBLEM .
hahahah ne dajmo nijednom uzetu da ne bude iskoristeno .. OBJESIMO SE SVI DRAGI MANIJACI
Željo u srcu je mom, sve ostalo su sitnice nek cijela država zna, živim za klub sa Grbavice.
Hoce li se iko sjetiti pa kazniti ove koji lijepe plakate na ovim mjestima. Pa ovo je glavna gradska ulica, a oni prave ruglo. FUJ!!!
Uprave Želje treba da otvori kapije stadiona širom da ljudi džaba uđu,da im na ulazu daju porciju ćevapa,pivu i 10 km za taxi, i po pakovanje KOFANA jer od svake Željine utakmice nas samo može glava zaboliti. Neka se neko javi pa mi kaže kad smo nekog na Grbavici baš pošteno nadigrali - sve se patimo do zadnjeg sekunda tekme.Jad i čemer moj ŽELJO.
svi golovi na 4 fudbal .com