Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam konto da hoce snimak golova da puste a nisu stavili roditeljsku paznju😂😂😂+18
Zar nije aliji?
Prije cetiri godine, 2015 grupa golobradih djecaka ganjalo je Tanove superzvijezde u borbi za titulu. Grupa djecaka se borila protiv preplacenih igraca, sudijskih podvala i afere Punac. Tada to nije smetalo. Sada smeta. Iskarani ste. Pa-pa.
Zaista je tužno bilo vidjeti stadion Koševo gdje je došlo više navijača Veleža na južnu tribinu od navijača Sarajeva na sjevernoj! Krenula su kola nizbrdo... LOL
Dovoljno je reći da Sarajevo ovu utakmicu nije igralo bez pet prvotimaca (Tatar, Stanojević, Rahmanović i Pidro) plus bez Oremuša koji je također se ugradio u ovosezonske provtimce. Postaje pomalo jadna ovolika prozivka i hvalisavost jer je Sarajevo prije dvije sedmice igralo utakmicu sa BATE Borisovom i zaradilo preko milion KM dok željno nije ni Bajramski turnir osvojio.
@Govornik Ispravak 3 standardnih prvotimaca je falilo (Tatar,Rahmanović,Stanojević)..nama su falila 2 (Stevanović i Štilić) s tim da je Štilić ušao zbog velikog broja navijača kako bi bio pretstavljen. Ima još dosta da se igra.. sretno vam..
Zbog cega je potrebno oglasavati se saopstenjem? Ne razumijem.
haj bar im imaju nešto poklonit osim turnira u Hrasnici i trećeg mjesta. sad opet čekat 2 godine pa poklonit
Ja kontao migrantima
slave ko da su usli u grupnu fazu lige prvaka a ne pobjedili Sarajevo bez pola prvotimaca.
@bbb i samo da dodam : proslu sezonu kada je Sarajevo imalo 20 bodova vise na kraju, ista prica svakog zeljovca je bila "kukuruz liga", "ne gledam nasu ligu samo Real" I sl gluposti. Docekali da izadju iz misijih rupa.
@bbb Slaba ti vadiona za petardu.