Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima situacija koje se zbog pozicije suca tesko vidi da li je ofsajd, ali ovo bas mora biti namjerno. I jos nije bio jedini ofsajd ovako dosudjen na stetu Zelje.
korisnički nalože 2, dušo malena pitarska, to što vi gubite povjerenje svoga dragog amidže Tana i što će vas šutnut ko staru kantu, nije razlog da pričaš gluposti, ako se kome naštimavala titula to je onda vama političarski klube, to ste bili od kako ste postali pa sve do dana današnjeg
Ma korisnički nalog 2, je samo bubuljičavi tinejdžer, bez života, ber raje, bez druženja, izlazaka, bez treba, drka svaki dan po 6 puta, igra igrica i pametuje po netu. Nije mu dobro, nemojte ga ozbiljno shvatati. Momak je u pubertetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na pregledu sa bht sporta sporni trenutak,naravno, nisu pokazali.
eto slike gore,covjek je pola metra ispred zadnjeg igraca sirokog.. Nisu prikazali na prvom snimku,mozda su kasnije na kraju emisije kad sam zasp'o. Naravno,ugrozeni ste bili i na Kosevu proslo kolo,kada vam je ponisten cist go',i kada vam je trebao biti dosudjen penal + crveni karton zbog namjernog igranja rukom u 16ercu,jel' tako? Jednostavno,poznati ste po ugrozenosti,smjesni ste...Nemoj da idemo u dalju proslost kada ste sa sredine tabele izlazili u Evropu..ili kada ste na Kosevu(opet) prije par sezona pocasceni golom protiv direktnog konkurenta za titulu..
http://www.***/clanak/9587604/sport/Navija%C4%8Di%20%C5%BDelje%20ljuti%20zbog%20odluke%20sudija:%20%C4%8Cestitamo,%20polo%C5%BEili%20ste%20geometriju
kad su vam sudili onda su dobri bilo i Salem i svi gamad plava titule su vam donjeli sve
Nismo se nadali tituli bili smo u problemima klupa je odradila posao i dokazala zasto su on i u Zelji,izgleda mi da drugi nece da budu prvi ,evo mi hocemo neko mora....cuvene izjave brke kojeg treba pomno slusati i ponesto od istog i nauciti ,a ne lijeciti vlastite frustracije samom njegovom pojavom....razlika je izmedu Uscupliceve izjave nakon Zrinskog da su igrali bolje (od navodno Zrinskog)i one brkine ....Nismo igrali lose igrali smo katastrofalno ili kad pobjedite Leotar 8-1.mozda ce zvucadi cudno al nisam zadovoljan...Pobjedili smo 3-0 al vise kao plod gresaka i slabosti protivnika a ne kao plod neke nase leprsave igre ,morat cemo to promjeniti itd brko pogada u sridu ko sinjski alkar....al najvise je provaljivao ovog strucnjaka iIbrakovica jos dok je svrljao u Celiku i onog sportskog komentatora sto pjeni za Borcem....pa nakon gostovanja kod istog kaze istom hajde sad fino reci ko je prvi Zeljo jelde tesko je to progutati...prvi put da se klub oglasi a imao je razloga i ranije
Nakon reakcije istog ovog pomocnog sudije glavni sudija dosudio crveni karton golmanu Zelje koji je istrcao van kaznenog prostora i proklizao po mokrom terenu i pada sa obadvjema rukama na travi iza leda ,lopta ga pogada u ruku bez njegove namjere da igra rukom ,indirekt da i mozda zuti mada ne i to jer nije bilo namjere....molim da oni koji prozivaju najtrofejni klub navedu sporne utakmice i detalje istih koji su omogucili osvajanje trofeja Zelji.....posjetimo da je Zeljo bjezao po kvalitetru toliko da mu nije trebala stimaljka i uzimao titule prije zadnjeg kola....dakle logika ispred ostaliih daje rezultat.....praviti igru i dizati nivo i formu u prvom dijelu sa ciljem sto manjeg bodovnog zaostatka za ekipama u vrhu,sa pauzom analizirati i otkloniti nedostatke i dopuniti ekipu ciljanim pojacanjima i napasti maksimalno na proljece ....Siroki bjezao i po sest bodova na pauzi pa ga zeljo prestigao Tomic i ostali sa klupe preuzeli odgovornos nakoin povreda Kvesica i Zolotica....
zalite se sada Leotaru, to su vasi guzni haveri...ja kurava i seljaka...sada suci ne valjaju a kad je Amavvv kupovao i prodavao tekme suci dobri AAA???fuj smradova..
prije ce u bih biti posteno sudjenje vec odovic i sumadinci prvaci drzave, ne brini zeljo ima jos vrba
ne volim Selju al su pokradeni u lištici što jest jest.već su počele sudijske kuhinje nažalost.Pitao bih upravu Selje sto nisu pisali ovakva saopštenja u korist pravde i regularnosti i u sezonama kad su zahvaljujući sudijama uzimali bodove i titule.Nepravda je nepravda i kad te mazi i kad te dere,zar ne strumfovi???Nema dvostrukih aršina ako želimo pravdu!!
Drage komšije sa Koševa, niste fer, nije ovo pošteno od Vas, kada su prošli put Vama rekli da ste ih vi oštetili mi iz Želje smo poručili citiram moj post a evo i linka: "Navijam za Želju, ali Široki nije oštečen !!!" http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-siroki-brijeg-osteceni-smo-na-kosevu-bilo-je-to-vidljivo-iz-aviona/150810036#k_6299242 Možete nači kod linka o Vašoj zadnjoj utakmici sa Širokim, ovdje se vidi iz aviona da je metar igrač Širokog iza željinog igrača , i umjesto da nas podržite vrijeđate, je li onda kada se Vama poništi regularan go mi trebamo da Vas provociramo i zluradujemo se ???
Nemoj nas sve u isti kos trpat radi par balavaca. Ja sam pitar i moje misljenje je da je ponisten cis pogodak za Zelju. Jadno i bijedno od strane saveza da ovakvim sudijama ne zabrane dozivotno sudjenje utaica. Usput svaka cast na igri i borbenosti igraca Zeljeznicara.
Vi iz Zelje ste porucili da je Sarajevo osvojilo titulu zakulisnim radnjama prosle godine. I to ste zvanicno rekli
Drage komšije sa Koševa, niste fer, nije ovo pošteno od Vas, kada su prošli put Vama rekli da ste ih vi oštetili mi iz Želje smo poručili citiram moj post: "Navijam za Želju, ali Široki nije oštečen !!!" Možete nači kod linka o Vašoj zadnjoj utakmici sa Širokim, ovdje se vidi iz aviona da je metar igrač Širokog iza željinog igrača , i umjesto da nas podržite vrijeđate, je li onda kada se Vama poništi regularan go mi trebamo da Vas provociramo i zluradujemo se ???
cuj maleni seljovci pricaju o osvajanju titule zakulisnim radnjama ko o cemu k**va o postenju HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHH
@sebastiano Drage komšije sa Koševa, niste fer, nije ovo pošteno od Vas, kada su prošli put Vama rekli da ste ih vi oštetili mi iz Želje smo poručili citiram moj post a evo i linka: "Navijam za Želju, ali Široki nije oštečen !!!" http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-siroki-brijeg-osteceni-smo-na-kosevu-bilo-je-to-vidljivo-iz-aviona/150810036#k_6299242 Možete nači kod linka o Vašoj zadnjoj utakmici sa Širokim, ovdje se vidi iz aviona da je metar igrač Širokog iza željinog igrača , i umjesto da nas podržite vrijeđate, je li onda kada se Vama poništi regularan go mi trebamo da Vas provociramo i zluradujemo se ???
@Osimlegenda mi vas ne mezimo zbog ofsajda,koji usput nije ni postojo,nego zbog zvaničnog saopštenja F.K.(Goražde) Željezničara
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa kad su manijaci mudonje što ih 50 ne ode ispred saveza da im hebe mater dajte ba ljudi koga još interesuje željo
@stole Drage komšije sa Koševa, niste fer, nije ovo pošteno od Vas, kada su prošli put Vama rekli da ste ih vi oštetili mi iz Želje smo poručili citiram moj post a evo i linka: "Navijam za Želju, ali Široki nije oštečen !!!" http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-siroki-brijeg-osteceni-smo-na-kosevu-bilo-je-to-vidljivo-iz-aviona/150810036#k_6299242 Možete nači kod linka o Vašoj zadnjoj utakmici sa Širokim, ovdje se vidi iz aviona da je metar igrač Širokog iza željinog igrača , i umjesto da nas podržite vrijeđate, je li onda kada se Vama poništi regularan go mi trebamo da Vas provociramo i zluradujemo se ???
Je li to Vukasovic otišao u penziju
NSBIH LOPOVI!!!!!
nsbih LOPOVI!!!!!!!!
ODMA SE OBRATITI FIFI UEFI JEBO OVE NASE LOPOVE NEK IH ONI PEGLAJU!!!!!