Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzena nagrada za nestrucnost i bahatost
otpula sablja ili je izginula? hahaha
@dir.preduzeca izginuli pitari u Tuzli, 9 komada u tri tekme primili, tjeraju Dinu a on im se smije nakon poraza. hahahhahahhahahah Ali sta ima veze prati se Željo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta je ba Simeone šta bi ??? 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜
1-0 / 0-1 hvala Edise
@relod87 De ne budi dosadan, spamaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
🖕🏿razguli
Ode Robin Hud......on i njegova trenerka
joj kad vidim ovog pedera od mulalica nema napredtka 5 dana
Jesul dobili i svoje stolice nazad od evropske grbavice 😆 😂
Uspjeh ima hiljadu oceva, neuspjeh je kopile. Edise, ne pratim nesto fudbal, ali razumijem se u matematiku. Uzignute glave idi dalje, kad te ne cijene ko im jebe mater.
Srcan i sirov ,poznaje fudbal i nezna komunicirat pametno i strpljivo , ali ovo sto mu je uradila uprava kolo prije kraja nije trebalo i nema ucunkovitosti za zelju te su pokazali i svoju nervozu a sve propuste ovim svalili na strucni stab koji nije jedini krivac za losu sezonu i time prikrili i svoje neznanje ili nerad ,jer zeljo je veliki klub i ne ovisi samo o trenerima.
Jbga sad sta su ocekivali ti strucnjaci da pobjedi svaku utakmicu sa malte ne novim timom? Sto niko ne smjeni te strucnjake sto su u prvom djelu sezone davali dozvolu za kupovinu "pojacanja"
popularnost tematike dovoljno govori o Edisu Mulaliću koji je tek započeo trenersku karijeru, hvala mu i sretno
E sad kad Mourinho nasljedi sablju...
Pošteno, nogu su i zaslužili ... ! ! !
jesi ruzan
Bas je kriv Mulalic zato sto je Izgubio jednu utakmicu od 14 pobjedio 10 .Zato sto je Lendric pogodio stativu i precku sa Zrinjskim .Zato sto je izgubio u Zenici na guzove.Hvala tebi Edise sto si Torpeda zvekno dvaput i sto volis naseg Zelju vise nego iko od nas .Ti si lud ti si jak ti si nas Manijak
Djes Simeone nisam te prepoznao!? hahaha, hajd sad mik mik
Mulalić bi da ga nisu smijenili već iduće sezone ubacivao baklje i topovske udare na teren, a sudije bi hvatao lasom. ;)
hahahaha joj strucnjaka i cirkusa izgino protiv rudara hahaha