Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne hejtam ovo, ali mi u 2017 godini nemamo jebeni stadion kako treba i vijest nam je nekakva tribina na Grbavici. Pa Gabon ima bolje stadione u državi. Ne zna se koja je veća rupa.
kako znas bas za gabon?
@Winner yEBO TE DRZAVA OD 1.5 STANOVNIKA. To je omanji grad u velikim drzavama. A ti se nesto busas... Budalo glupa.
Nemojte stalno objavljivati ove priloge. Ljute se kone. Ne mogu ni da vide, ni da čuju. 😏
Tako se to radi. Svaka čast.
sadakaa arena navijaci su najmanje kupovali kupe apoteke kupe ovi lupe oni sve firme pokupovale navijaci nisu 100 stolica kupili za sadaku arenu
Znam licno 20 ljudi iz Konjica da su kupili kartu. E sad razmisli ako je iz Konjica 20 kupljeno od navijaca i nek je jos bar iz 5,6 gradova toliko kupljeno tako uzelo, bez Sarajeva koliko je to od navijaca kupljeno?
Pozdrav za podstanare. Hocel sta amdja poslat ove godine
sadakaa arena navijaci su najmanje kupovali kupe apoteke kupe ovi lupe oni sve firme pokupovale navijaci nisu 100 stolica kupili za sadaku arenu
Na srcu mi leži jedan kompleks stari, pa se srce pita moje kad si najtrofjeni kako li je, kako li je? Pa se srce pita moje, kad imaš svoj stadion, kako li je,kako li je? Idi idi Kusturice, doveo si Malezice, zašto si im klub bolan prodao, ti i haver ti Dinokijo! :D Na srcu mi leži jedna stara rana, još se sječam ZUBANDANA, mislio sam neće boljet dugo, ali BOLI.....BOLI,BOLI,BOLI,BOLI,BOLI!!!!
Svaka čast pjesniče :)
I ova je vijest samo prenesena sa zvanicne stranice fkzeljeznicar.ba. Ne treba te ponavljati klixovci.
Od silnog uzbuđenja zbog gradnje fulili rok otvorenja tribine za mjesec dana. Nebitno, neka je otvore za prvu evropsku, bitno je da je otvore.
kada ss izgradi u roku neka se hvale, sta unaprijed to spominju?
FK MELJO
pravi nick imaš ;)