|

FK Željezničar: Istočna tribina će biti izgrađena u roku, otvorenje u aprilu

FK Željezničar: Istočna tribina će biti izgrađena u roku, otvorenje u aprilu
2
Klix.ba
16.2.2017. u 11:43
60
komentara
2

dijeljenja
1/4 Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
2/4 Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
3/4 Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
4/4 Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
FK Željezničar je putem zvaničnog saopćenja obavijestio navijače, članove, sponozore i prijatelje kluba da će istočna tribina biti završena do 5. marta, a otvorenje istoka za navijače će biti početkom aprila na prvoj utakmici Lige 6.
Ovo je potvrđeno na radnom sastanku između predstavnika FK Željezničar i izvođača radova. Sastanku su prisustvovali predsjednik Nadzornog odbora Kluba, Senad Misimović, direktor, Mirsad Šiljak, generalni sekretar, Amer Duvnjak, predstavnici izvođača radova GP Butmir, Kenan Muzur i Mirza Potogija, te prisutni Nadzorni organ, Isak Medić. Glavni zaključak sastanka je da je dogovoren obavezan rok završetka gradnje istočne tribine.

Izvođač radova je, nakonvremenskih neprilika odnosno hladnog vremena u januaru, izgubljeno vrijeme nadoknadio radom u noćnim satima, tako da odstupanja od predviđenog roka neće biti.

Nakon 5. marta će biti neophodna ispitivanja terena i betona, te tehnički prijem. Tribina će biti otvorena za gledaoce na prvoj utakmici Lige 6 koja će se igrati 1. ili 5. aprila. Također, krenut će se i u fazu vanjskog uređenja iza istočne tribine, te prilaza južnoj tribini.
Prijavi grešku


Komentari (60)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...