Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mogao potpisai za jedan veliki klub za "masne" pare...jel' mi vjerujete?
Sramota kakve gomile gluposti dolazi od uskotračnice.....
Ode dulja za 15 miliona hahahahahaha
Ponudili mu finu cifru, ali odbio ih... pa, koja je cifra???? ma, nechemo o tome..., pa, dobro, a ko je ponudio??? ma, nechemo ni o tome.... PA, SHTA ONDA OD OVOG VIJEST PRAVITE???
To na zvaničnoj objavili, bože sačuvaj, bolje da ste taj info proslijedili nekom medijskom partneru! Šta želite time postići, koristi klub svakako nije imao od toga? Počeli iz paštete iskakati kao Kusturica, valjda nećete završiti kao oni. Pustite navijače da vas hvale, naravno ako zaslužite, nemojte se sami hvaliti neka djela to rade za vas. Mnogo veći odjek ima kada vas drugi hvale nego kada to radite sami, time dobijate kontra efekat, ljudi vas počinju mrziti.
P. S. Tačno zaslužujemo ove negativne komentare i ismijavanja u javnosti. Objaviti članak na zvaničnoj bez konkretne cifre i navodnog kluba je krajnje NEOZBILJNO!
P. S. Tačno zaslužujemo ove negativne komentare i ismijavanja u javnosti. Objaviti članak na zvaničnoj bez konkretne cifre i navodnog kluba je krajnje NEOZBILJNO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo vise nije ni patka ovi je farma patki. A Zeba je tu jer poznaje situaciju u kineskoj privredi (Ima rodbine u Rajlovcu)...Ma hajte molim Vas
oca bi prodali a ne odbili bilo kaku ponudu
... pa sto ga niste prodali pamet vam bog dao,dužni ste državi pare,Amar vas je povalio nevidjeno
LAZU KEROVI!!
Koja patka
Zamolili Cviku Rusmira (koji trenira kineski klub) da posalje fol punudu. hahah koja smijurija od kluba i cime se oni lože, MAGLOM !!!
Joj MITOMANI ima li kraja vasim lazima??? :D “Joško Domorocki? Naravno da nije uhapšen niti je otišao u zatvor. Joško Domorocki je ostao i igrao u Željezničaru još šest godina i onda je istjeran iz Željezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda. Mit je i priča o 1972. godini, da je Sarajevo pustilo utakmicu Crvenoj Zvezdi kako Željezničar ne bi bio prvak....
@dale1312 Debilcino to je dokumentovano i to se zna, samo sto je covjek to sve sad razotkrio raznim mitomanima poput vas manijaka. To je rekao i jedan manijak koji je licno poznavao doticnog, konjino.
@sam1987 Kolika kolicina debilizna od vas moze doc do kaldzini BAGERI ne mogu povuc :D :D :D Mrs glupane, bez zuba garant pravi tipicni strunf prosijak sa SADAKA ARENE :D hahahahah To se znalo samo sto ste vi godinama mitove stvarali, a glupi neuki novinari mit prenosili, pa vecina glupana se na to i primila. Vi se vodite s onim 100 puta izgovorena laz postane istina. Bljak kakvi ste
Malezijske raspale kurave nisu u stanju prodati Buljevica za 200 hiljada eura
Priprema se teren za prodaju,ali li ova informacija za 🇨🇳 magla
fk meljo samo laze obmanuje
Opet komplexi udaraju na tekstu vezanom za Zelju