Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalite se sto protiv vas nisu dosudjeni penali za Slobodu i Zrinjski...mozete i spomenut kako niste htjeli ocistiti snijeg pred revans polufinala kupa protiv Sirokog kako bi bili odmorni za Radnik, iako je snijeg prestao padat...a mozete i onako usput spomenut kako vam je Jakupovic donio pobjedu prosle godine u derbiju na Kosevu...ili kako su skoro sve sudije suspendovane koje su sudile Zeljine meceve...ipak ste vi najposteniji klub
Jao šta rade. Niste bili u stanju bod na derbiju uzeti, šutnuti prema golu, akciju smislenu napraviti i vi se žalite na Zrinjski. Vi zbog kojih je pola sudija suspenziju zaradilo. Još jednom ste nadmašili sami sebe.
Samo vi nemojte stiti nicije interese....
E jeste jadni....libo nas za titulu pase moje sarajevske....Sloboda treba da ode do Jablanice, pojede dobro, popije, i vrati se kuci. Jeste ispali rinaka.....:-)
Kraj je,kad Sudija svira.
Prije rata Dinamo,Hajduk,Crvena Zvezda i Partizan su ostavljali bodove i bili nadigravani na kosevu i grbavici a danas oba kluba ne mogu dobiti neku krupu ili neki radnik ili listicu koja tada nije postojala a zrinjski bio u rangu podgrmeca danas
PITANJE: Ima li ovo neke veze sa kladionicama ?
Ko o čemu kurva o poštenju. Fuj bagro ciganska kako vas nije stid bilo šta reći.
hahahahaha prijavite i svoje sve penale u ovom prvenstvu
ko o čemu Željo o poštenju... to bi bilo u redu da TROJE SUDIJA nije kažnjeni sa zabranama suđenja zbog gresaka u korist Zelje i koji su uticali na krajnji ishod. A lenal na Grbi protiv Sarajeva su takodjer zab0ravili.... Titule su stizale doj su Osimi vladali...
K...... se mom zalite sad....
Kad ce se napraviti sve tribine iste velicine i kad ce se Grbavica natkrivati kompletna?
Kad znas da si cist, onda imas i pravo da se zalis.
Ovo sebi klub kao što je Željo ne smije dopustiti da nemamo igre kroz cijelo prvenstvo se švercujemo realno nikoga nismo nadigrali osim svinjskog u Mostaru pitanje je kad ste mislili proigrati i da smo šampioni nema radosti sa ovakvom titulom tipa 0-0 i 1-0 nego želimo našu lepršavu igru a ne radničko-rudarsku i onda dođemo u ovakvu situaciju da te neki papčić pokrade zato igajte bolje i ne serite..
Nisam navijac Zelje ali UEFA mora stati u kraj ovom bezobrazluku i suspendovati veliki broj sudija u nasem savezu. Posebna prica su oni koji odredjuju sudije, dovoljno je bilo saznanje da sudija iz Gruda sudi mec sa Zrinjskim i unaprijed se mogao znati rezultat, lakrdija.