Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većinu stvari si upravu. Ali ako su oni stoka, ne moramo i mi biti i poistovjećivati se sa takvim razumima.
do sad sam citao dosta redovno ovaj portal i vjerovao da je jedan objektivnijih portala u BIH. m a j k i c u vam neobjektivnu vi na ovom portalu, bar kad prenosite vijesti prenesite ih sve! mile je kreten ali je samo produkt drustva: kad vec pisete NAPISITE I CLANKE DA SE MILE PEHAR ISPRICAO i DA GA JE ZRINJSKI SUSPENDIRAO!
@Volim Velez Oni su idioti, pa trebamo biti i mi. To je recept... Svaka cast, nisu ba samo oni idioti, i svi drugi koji razmisljaju kao ti su idioti. Druga stvar, jeste da si idiot ali evo par koraka kako mozes promjeniti nesto: trebas se prvo zapitat zasto Velez igra u Vrapcicima. Ko je zasluzan za nevracanje Veleza gdje mu je mjesto, a onda ces doci do otrkica da je to SDA, koja jednako kao i HDZ odrzava trenutno stanje u Mostaru vec 15 godina. Tada jos samo trebas se zapitati ko to glasa za SDA?? Onda se pogledaj u ogledalo, pa nadji kakav najblizi zid i drmi se glavom. Sad si spreman za progresivne promjene, a to kako ces ti nekog gadjat necim i tako rjesavat probleme... jedino ako ces gadjati ove svoje politicare, to bi sta i moglo promjenit. Svaki tor da udari po svojim...
Eto, kad dođu u Vrapćiće gađat ćemo ih cvijećem : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3-0 za nas. eno i chiko na slici mjenja rezultat na 3-0.
Ne seri glupane
joj ovi hrvati samo kopiraju srbe
Jesil ti jedan od oni iz pokreta \"dosta\" sestru i majku li ti kaarneem. Volim Velez je upravu
Ne seri glupane
Ma jasta Velez, hvala opet Zrinjskom. Isto kao sto Manijaci aplauzom pozdravljaju Lesinare i Borac. Isto kao Horde fer navijaju protiv Sirokog upkros pokojnog Puljica. Sve dok smo mi Bosnje ovako merhametli svi ce nas na svakome koraku gaziti. Dosta je vise. Sljedeci put kada vas pokradu na Kosevu zavalite sudiju pa sta bude bude. Kada Lesinari dodju u Sarajevo, direkt napad cim udju u grad kamenicama letvama flasama. Ultrasi kada dodju na desnu obali odmah krenite ako treba nozevima. Dosta je vise, pa hocel nam trebati 200 ratova da shvatimo da nas hrvati/srbi nevole i zele samo zlo ?!?!