Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA IM POZELIMO SRECU . A AKO I NE USPJEMO NIJE SMAK SVIJETA , PRILIKA CE BITI SLEDECE GODINE JER SARAJEVO STANUJE U EVROPI . SRETNO BORDO MOMCIMA .
Sretno bordo lavovi,obradute ovaj napaceni narod
daj boze i neko iz bih proguli dalje
Rezultat vecerasnjeg susreta 1:3 za FKS ! \"Koja je razlika izmedju Zelje u Evropi i babe na svadbi , baba odigra makar dva kola\" :) Sretno Veceras , nas je cijeli svijet u Bordo obojen ..Sarajevoooo!
bas zato sto je najvaznija tekma odigrajte pametno i hrabro prolaz je siguran i onda aBda cekamo velikog protivnika u narednom mecu BELLIVE
Pitarcicu za tvoju informaciju, Zeljo je zaradio vise love nego Sarajevo zato jer je Igrao u CHAMPIONS LEAGUE!
ne znam da li sam odviše star da se krenem profesionalno baviti nogometom; streljaštvo me nešto stalo
al\' volim sto se jagme mnoge TV kuce za nase utakmice.. Naprijed momci, veceras SRCE NA TEREN
1:1 dojava.
Idi pomuzi kravu
kospicari sjecite vene sto niste dosli u rang sa nam placite kurv...v...e smijali ste se nasoj muci sad ste pravi k-u.r...c...i.
Brčak.ba šta si upalio, hodi s rajom, zapali trubu, popi pivu....opustise loma :))))
Stanica cijela, u bordo-bijelom i Horde kreću na daleki put, pjesme se ore i baklje gore, SRUŠIĆEMO TITOGRAD!
Siguran sam da se utakmica između srpske FK Zete i turskog NK Sarajeva večeras neće moći održati.Velike su temperature,Turci strahovito zaudaraju na loj koja se užegla.UTAKMICU ODGODITI KAD ZALADNI !!!
Hihihihih utakmica zivota sa Zetom,hihihihi,sta znaci sport u n.akaradnoj naciji,hihihihih
Večeras će da bude dernek u gradu Sarajevu, poslije prolaza, naravno!
sramota je sto zivimo u istom gradu sa imbecilima koji jedne sedmice navijaju za hibernian, druge za levski, a treće za zetu. umrite od ljubomore, smećari ciganski.