Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci treba da se ponasaju sporski i da pomazu klubu i igracima na terenu. // Pravi navijaci ne bi smjeli raditi stvari zbog kojih klub mora placati kazne iz kola u kolo. Oni time stete i klubu i igracima na terenu.
SRUSIT CE HORDE SVE KORDONE!
Baš nam nedostaju dimni prekidi utakmice 2x15 minuta i naravno utakmice se igraju zbog huligana sa sjeverne tribine ne zbog ostalih gledalaca na stadionu ili tv!? Podrška policiji!
Treba uvesti red u cijelu državu, samim tim i na stadione !!! Huligane i narkomane s trbina rastjerat, da normalni ljudi, djeca i žene mogu sigurno na stadione
treba zabraniti uzasna imena navijaca poput hordi zla i manijaka itd, skoro svako ime navijaca je neprikladno, sta ocekivati od djeteta koje se poistovjecuje sa hordom zla ili manijakom ili robijsaem itd... vratite im ime pitari i kospicari li neko ime kao heroji, ponosni, jaki itd... ima imena koja nisu mlitava a nisu ni zlocinacka
Vise uhapsenih policajaca nego navijaca. Toliko o klosarima i kriminalcima sa znackom.
Pitanje je? Da li je bilo bakljade? Tj da li su mjere uspjesne?
Nisu to navijaći to su g
Jesu uzisli vise
Jeste, mjesto im je na tribinama, samo što ovi sa sjevera i željinog juga ne dolaze da gledaju utakmicu, nego da pokažu komplekse, satiru klubove kaznama. Nemojte dolaziti, hvala. MUP-u svaka čast. A ivu što ih brane im unosi petarde, baklje i šta sve ne da sačuvaju svoje guzice.
puna podrska MUPU K.S
Stoka samo silu postuje i razumijen i tako i treba da Policija postupa dik se narkomancici ne dovedu u red a i savez kazne treba mnogo mnogo da poveca za pirotehniku jer klubovi pomazu divljacima da unose pirotehniku i baklje na utakmice
E cuj stali uz hz, pa zbog njih ste se napalcali kazni malo je reci.Najveci dileri su na sjeveru to i ptice znaju i
ovi samo nesto napustaju kad im nije po njihovom, ili teren ili tribine.
Ama to su obični huligani, drogeraša ima 50%
Onda promjenite ime u andjeoli a ne horde zla. Fuj
Na svakoj utakmici ovakve metode,i možda budu navijači došli,ovako imamo samo ološ na tribinama,čast pojedincima
Ove kone uvijek neko tambura... podrska za policiju!
puna podrška policiji. Riješite se huligana sami između vas, pa neće biti ni pretresanja. Zbog par desetina mamlaza, ne možeš utakmicu pogledati. Lafo navijači, a ovamo liječe neke svoje komplekse. Ovo vrijedi za sve klubove.