Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TVOJE "NE" UČINILO TE LEFENDOM.
Jestel popravili kosilicu
Sloboda ce dusu ostavit na terenu za vikend protiv Pitara🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴⚫
Izvolite se braniti !
Jel Zrinjski iznad donje crte???
Na današnji dan prije 73 godine, došlo je do pokušaja gašenja radničkog kluba Željezničar tako što je na silu odvedeno 7 ponajboljih igrača u novoformirani udbaski klub Torpedo kasnije znan kao FK Sarajevo! Sretan rođendan pitarima!
@Stelja artois Mitomanija kod TM88 bolest najnormalnija ... kad naucite svoju historiju, onda predjite na tudju. Do tada ste samo neozbiljni mitomani navijači još neozibljnijeg kluba ;)
Sreća pa postoje novinski arhivi, a ne usmena predanja!
Šta mogu nego poželjeti Sarajevu i Željezničaru da za 100 rođendan imaju stadione na kojima će igrati grupnu fazu evropskih takmičenja!
Volim, volim, volim VOLIM SARAJEVO !
Grad ili klub?
Kakav muzurovic kakvi bakraci ?? Vahidin Musemic vrijedan spomena ostali za rubriku clanstvo.
@M7171 Ako tu stavljaš i Prljaču izvini ali pojma nemaš o FK SARAJEVO.
73 godine ljubavi i ponosa... Sretan rodjendan mangupe!! 1946❤