Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do duple krune Bordo divovi. Volim te Sarajevo
duple cune
@masindara123 Samo jedno pitanje, to sto zives lavir ne mozes da srusis.. koliko ono godina na njemu bananu pusis? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Doveli panjinu koji je proglasen najgorim trenerom Partizana ikada. Svoje najbolje godine je proveo po Aziji trenirajuci ping pong klubove. Komedija se nastavlja :)))
e baš su ti ovi naši bolji od tih ping pong klubova al u k.urcu.
Sarajevo je moj klub, i cuna mi je bordo boje, dodji pa provjeri. Ovaj poluproizvod je vrhunac karijere docekao u Aziji, sta cu ti ja kad si slijep :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koliko vas na karti zna naci Mijanmar
Dobro, jel sad mio ili je drag? Ili oboje?
Koji li ce novi trener vodit iduce kolo...
Ovaj lik je vodio jedno 15 ekipa i u svakoj se zadrzao jednu sezonu.. Sta da ocekujemo od njega u Sarajevu?
Jos jedan iz plejade propalih srbijanskih sto igraca sto trenera,u Sarajevu izgleda ne vjeruju ni u koga drugog.Nostalgija,sta li..Ako na tome mislite graditi evropsko Sarajevo nek vam je Bog na pomoci.
*ebo vas on i kažemo da nema u BiH trenera, kako će ih biti kad dovodimo trenere iz PM. Ibraković otišao i doveo trenera da Bog sačuva. Ko je ovaj, u Srbiji nema posla nego nama došao.
Neznalice informisite se prije nego sto pocnete pisati glubosti. Dobar i iskusan trener 100%
Dobro nam dosao ! Nadam se da nas neces razocarati
PROPAST FK SARAJEVA DA DOVEDE OVOG PAPKA I NEZNALICU
Ovi mjenjaju trenere vise nego hrvatska nacionalna vrsta selektore.
Televisa presenta!
Mjenjaju trenere ko bebi pelene.
gledam na wikipediji, pa ovaj je promjenio vise klubova za 20 godina, nego ja carapa u svom zivotu, trenirao je klubove cak i u velikom mijanmaru, bolji od fergusona
bogatija jest, a bolja nije sigurno
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12029149_1004451946244915_2113978771_n.jpg?oh=e8b5d4b4f6f701cda1240129e913db19&oe=5604CBE0