U srijedu putuju u Švedsku
0
FK Sarajevo predstavio nova pojačanja
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi strumfovi se tako ofiraju sa ovim virslama du su ispali iz fazona ono bas. Zar vam nije porazno sto i neuhranjeni opet smo ispred vas gledate nam u pete siptarcici i rugate se a ustvari samo sebi spustate. Pratite Zelja na Kosevu i molite Boga da ne primite 5cu. Upravi Sarajeva podrska kao i Pliseku. Idemo po pobjedu u Svedsku!
\"Fuad Muzurović, novoimenovani direktor FK Sarajevo\" Nije Fuad, već Suad. Ispravite to ;)
Bajraktarevic naslijednik Zeke Turkovica
konacno gradsko dIjete na kosevu,napred Semire voli te carsija
A što se braća po krvi časte....hi-hi-hi-hi-hi-hi.... .Pustite kvazi klubove,navijajte za našeg šampiona jer svijet voli pobijednike ,a ne kukavelj što se prepire koji je od dva jadnika jadnij.Borac na ponos cijele BIH.
sarajvo do groba
TRUEBLUE kako ćeš onda tog opasnog skinuti sa stare majke
joj jest pitarima krivo sto Zeljo ima naj zaebanijeg vodju navijaca na prostorima ex-yu HA HA HA STRAH OD MANIJAKA
NORMALAN COVJEK SE UVRIJEDI KADA MU NEKO KAZE DA JE - MANIJAK .
ovi momci tužni izgledaju ko da su došli u rudar iz breze a ne u sarajevo,,,
Smigalovic ce biti jedan od najboljih igraca lige. upamtite sto vam kazem. MOze pricati ko sta hoce, ali gledao sam ga i momak ima kvaliteta. Zna igrati lopte, a izuzetno je brz, narocito ima startnu brzinu. Zivi bili pa vidjeli.
joj ekipe, pojacanja i govana...
a zasto siptari smrde na kilometre
Ne mozes ti mene iznervirati,nismo mi isti level,ti si ispod,trci vidi da da ne zagore tuljumbe
izvini ako sam te iznervirao... nego svrati u četvrtak malo do koševa da vidiš kulturna insana i ti jednom
A ti garant sine imas te siptarske krvi pa si zato frustriran,ja sam ponosni sarajlija kao i moj otac te moj deda,idi otvori sebi stand i dilaj kospice pa kad te krene a ti lagano slasticarnicu pa udri po bakljavama i tuljumbama,moronu.
šta se odma ljutiš...jestel vi pazarci svi ters