Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istjerajte malog iz akademije, pa neka mu tata objašnjava zašto više nije član i ne trenira u FK Sarajevu
Babo glavonja onaj pravi, krkan masni. Samo ebati stoku
Pa mozda ga je trener sexualno zlostavljo?
boljè da gleda kome ce pecivo prodavati niko ga ne voli zato sto je umisljeni zalizanko,sto je najtuznije mali ce dobiti plus i morati ce igrati
Prica se da umjesto Djnama na 100. Rodendan Slobode dolaze Sarajevo i Husef
Šta mislite ko će ispast iduce godine? Zvijezda 09 i vjerojatno jedan velikan, jer svake parne velikan napusti ligu Čelik/Sloboda/Velež/Borac ???
Završio je karijeru u nižerazrednom Vratniku!
Što reći za ovu kukuruz čemer sezonu? Sarajevo najbolje kroz cijelu sezonu, Zrinja se umorio od titula, Želju pregazla svaka mjesna zajednica, Široki dalje od Europe ne može a Čelik ni u Europu, Gošk jedino Sarajlijama bodove uzimao a Krupa se rasprodala i propala.
Musemic uzima mito a Saric dobio batine. Nigdje ko u BiH.
Lajk ko se nada da će Capajebo sutra zjaniti protiv MDK
Uzme covjek da cita komentare i pokaje se odmah. Svako ima pravo na komentar ali uzimati dijete u usta je dno dna. Jedini glavutani ste vi sto pisete ove jadne komentare primitivci jadni.
Prije nekoliko dana slučajno sam prisutvovao ''razgovoru'' jedne majke ( dijete iz škole nogometa) sa trenerom u jednoj od 4-5 najjačih akademija/škola nogometa u Sarajevu. Koja je to blamaža, smrad, teror trenera, nisam tako šta vidio u životu. Stajao sam na par metara i slušao njeno dobljenje, ne znam kako se osjeao trener a ja sam ne znam kako sam se savladao da joj ne kažem...
U akademiju dovode igrace sa strane pored igraca koji su pravo dobri u Sarajevu ,sramota je to pitari