Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje brazilac nego polovnjaci iz okolnih drzava.
bolje brazilac nego iz bracine vrbanjuse
I pored svega, pucaju cirevi nacionalnoj manjini iz zvornicke!
Zabio najvise golova u ligi koja je jaca od nase i igrao grupnu fazu konferencijske lige , trebao bi biti dobro pojacanje 👍
Po čemu je veliko pojačanje?
170000 Eura obestecenja je platio Mirvic.Pa valkda nije lud da pogrijesi u procjeni. Prica se da ga je Ajla skautirala skupa s Mirzom.
Nemojte pogresno shvatit. Nije rasisticki stvarno cijenim sve ljude. Ali kod nas ako je covjek cenac odma je igracina pojacanje top nema smisla. Mozda je lik dobar al bilo je njih jos masu u prolazu.
Brazilac agronom je bolji od naseg fudbalera, dobro pojacanje
Brazilac je Brazilac dobro doso jarane.
bice ovo jos jedan u nizu mulahusejinovica zapamtite ovaj komentar, za nase lige je vjerovatno malo iznad prosjeka ali igrac sa 25 godina da dodje u nasu ligu a da je neki talenat a da ga pri tom niko drugi nije uzeo ... realno ne ide
Ako nista cehra je pozitivna. Kad se naklati zhchmru na kosti 🤙
Sretno !!! Samo jako.
doveli ga preko tiktoka, pimplo loptu na plazi i okačio na tiktok
Bolje i to nego davat koju milju eura mita da igraš u Selji, pa te kasnije zovu klocom.
Koji ce nam klinac , kad je zalizani na klupi
da ista valja ne bi dolazio u ovu ligu
Kako će se sad cure počet lijepit na njega, da vide da li su im najveći
Neka je sretno i hairli ❤️
Do maja sporazumni raskid ugovora