Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buhahahahahah SKUTORI NA HAPARATIMA
@bosnaBosna2019 Nestale su ustase kao hercegbosna.
@bosnaBosna2019 a zašto bi skutori bili na aparatima majketi......zato što je najbogatiji klub iz najvećeg grada nakon par godina osvojio konačno neki trofej (mislim stvarno)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podizanje pehara medju u leglu ustaskih Listickih ubica - N E P R O C J E NJ I V O!!! VOLIM TE SARAJ’VO!!!
NEPROCJENJIVO!!! Ujke glab glab!!!
Neke se stvari nemogu kupiti novcem ujkaniiiiii hahahahahaaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fašistički transparenti na tribinama!! Ovakve stvari se još samo u našim krajevima mogu vidjeti, pod hitno pregledati slike i video zapise i sankcionisati!!
https://ibb.co/SNMMD7R
Ko nas ne voli nek crkne!! Hz 1987 Bit ces opet prvak cest 1946
Bravo Sarajevo 💪💪💪
Bravo! < 3
Mi podigosmo Pehar, oni Ustaše i odoše kućama svojim ...
SMRDLJIVAPITA Moli se da se prestane sa bezidejnim govorom mržnje i demagogijom.Ako nemas sta radit bolje idi na neki profil o Dodiku a ne da ovde počinješ teme o ratu umijesto da se komentarise pobjeda Sarajva.Ukoliko nastavis ide prijava i ban.Jedan od clanova Klix tima s pošštovanjem.
@smrdljivapita. A Boze dragi...sto ova smrdljivapita ili svetaHrvatska voli Turke to je cudo jedno..samo Turci i Turci...a nije ni cudo KRV NIJE VODA!
Manchester United na aparatima...
@smrdljivapita. A Boze dragi...sto ova smrdljivapita ili svetaHrvatska voli Turke to je cudo jedno..samo Turci i Turci...a nije ni cudo KRV NIJE VODA!
Visilo je Sarajevo dobrih 70 minuta. 2 precke, sumnjiva prilika za penal... ugl porazavajuce za klub koji ima ambicije da bude "nesto" vise.
@svetaHrvatska ili smrdljivapita...hahahaa ista 5ickica...medjede Kupresko-glamockog platoa...
@svetaHrvatska ili smrdljivapita...hahahaa ista 5ickica...medjede Kupresko-glamockog platoa...
Gdje je sad onaj "svetaHrvatska" ili je mozda "smrdljivapita"...haahaha sad pjevaj Lipa nasa....sad se UZP-ovac javlja sa drugim imenoj...nema vise himne...5ickica ustaska!
Bravo! FKS u srcu!
Šta ih briga, Irinej dolazi u Lišticu za par dana spremaju doček naredio Čovke.