Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka bolan ponuda. Nek igraju ljudi na Grbavici džabe. Ako ima kakvih troškova nek plate i zdrao. Ko će ić Zenicu
@SamoLjoze ... ma bolan kad ne mogu nas da gledam hoću makar komšije. I realno brate , ja ne navijam za Sarajvo samo kad igra protiv Želje
@The Maniac 1987 name dzabe ni kod stare babe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dajte nam Grbavicu doci ce 15 hiljada , sta imamo mi sa Zenicom , bolje trpiti ove qurve sa sa juga par dan da nas hebu nego da nam u Zenici od auta prave kabriolete
@SasaPopovicGrand, evo kako se krade narodni novac u “SDA opštini važnijoj od deset drugih” KOS-SDA tender-efendija Ajnadžić, poznatiji kao 10%: https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabav Kada će Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo završiti istragu oko mnogobrojnih i nezakonito provedenih javnih nabavki u Općini Centar https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabav
Kako je SDA-ovac Ajnadžić godinama lagao. Shodno predizbornom obećanju, ali i svim kasnijim, te obzirom da radovi u okviru druge faze modernizacije stadiona nisu okončani u julu ove godine, prije evropskih utakmica, kako je ranije najavljeno, načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić od Istinomjera dobija ocjenu neispunjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka gostuju u Banja Luci
Prvak drzave nema adekvatan stadion, kao u opstinskoj ligi
Molim upravu Zelje da im ne dozvoli da igraju na svetinji.. mrs papci u cernobil pa igrajte
Mi smo pitari najjači smo najjači 😁😆😀
Halalite malo zezam jbg 😀
dodze grbavica ko marakana.
Na koljena pred najuspjesniji klub u BIH..na koljena pred Zeljom i zamolite fino a jogurt vam serviramo kasnije mali siroti vijetnamcici...!!!
Hahahahaha
@sauberland jesi bio neki dan na turniru?
Pa kako da vam covjek da https://www.facebook.com/1046860528662143/posts/2793883533959825/
Žale se navijači novosarajevskog kluba za stolice koje su pokidane na Grbavici 2016. (što ni u ludilu ne opravdavam). A zaboravili su hiljadu stolica na jugu Koševa u nekoliko navrata prije toga. Najviše 2014. ali poslije - 2017. i 2018. Ali ne, mitomanija to ne priznaje.
najgore je prositi
Na lobotomiji (forum navijača Željezničara na sport1) nas navijače Sarajeva nazivaju četnicima. I da idem na stadion na koji takvi dolaze?!? Ne, hvala. Samo Zenica. Nije bolest sve što boli.
Hajde sad Željo pokaži da si veliki klub i pusti komšije da igraju na vašem stadionu ko bi lud volio da ti voljeni klub igra u neprijateljski nastrojenoj Zenici mrze nas od kad postoje.
i bolje vam je da igrate na Grbavici kakve god vam uslove Zeljo postavi jer kako laprdate protiv Zenice samo zato sto je bolje organizovana za sport od Sa, nista me ne bi iznenadilo da vam auta bas budu kabrioleti
Koliko god ih ne volim, radi relaksacije odnosa bi im dao da plate samo troskove koje naprave....
glavni rad nije u stanju ponuditi osnovno za ispunjavanje normi.....kaže kako....pa nikako!
sace njima zeljo za bajramsku licencu vratiti hehe