Najavljena i utakmica s Borcem
0
FK Sarajevo i BSO potpisali sponzorski ugovor
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani jedni glupi ograniceni, svaka marka koja stigne u klub je ogromna, naprimjer ovih 30.000 se da igracima za premije ako zgaze jadove sa tatom slgiranim na celu... Iako ste svi vi previse glupi da razumijete ove stvari! A ti sto se stidis svog kluba, pokloni taj dres nekom djetetu majmuncino, ono ce ga sa ponosom nositi! A ti se zadeveraj hoce li ti dobiti Barca, Real ili ko vec veceras kretenu!
polako se slažu kockice! svaka čast novoj upravi!
nek se cujeeeee nek se znaaaaa, evo idu horde zlaaaaa, nek se cujeeee nek se znaaaaa, to su navijaci sarajvaaaaa
DINO JE LOPOV VIDJET CETE
pa sarajevo kao klub i ne vrijedi vise od 30000 milja, smješno..veselite se pitari...
pogledaj m alo derbije iz 87 88 89 90 nije bilo mrznje ovakve jest sprdanja al ovo ko da igraju za zvezdom dinamom pa tolika mrznja halo oba kluba u jednom gradu pokazimo dusmanima da je ovo samo igra a ne rat oni se slade kad se medusobno bijemo budale jedne
nije mi jasno zasto ovolika mrznja u jednom gradu dva kluba pa zar nije dosta hajduka sirokog belaja seljaka zitomislica svitava banja luke lukavice osvjestite se pokazie da nije tako jedan grad navijaj za kog hoces lopta nije kockasta ko u seljaka glava hao okrugla je voli onog za kog navijas
VALJDA DZEMO , VOZARU .
pitari su nevjerovatni!! Pa non-stop nešto kukaju, svi su protiv njih, svake sezone, svako kolo?!! Nevidjeno, koji primitivci...
HODRDE DISMRRRRRRRRRR
jarane moj ti navijas za zelju !! i mislis da znas sve o fk sarajevo !! a krivo ti je sto se o fk sarajevo vise pise na sarajevo-x ... moja poruka za tebe jeee - posveti se necem pametnijem !!
Svaka cast na ugovoru sa BSO, a protiv Borca idemo na pobjedu (barem 2-0)... !!
Srce mi ko planina, a dusa u radosti kada procitam ovakvu vijest o novom koraku ka stvaranju jedne JAKE I EUROPSKE INSTITUCIJE ZVANE FK SARAJEVO, tim vise iz razloga sto jedva nalazim komentare onih koje ovo iskljucivo i treba zanimati, vec 90% malih (ugl. plavih) iskompleksiranih jadnika komentira na vijest o klubu koji oni mogu samo sanjati, navijacku skupinu u pravome smislu te rijeci koja bodri bukvalno 90 min. voljenu ekipu koja ide na svako gostovanje i tako u ovo uvjeri mjestane svakojakih selendri po kojima igraju ti kvazi-klubovi koji, kada im goatuju divovi, imaju 200% povecanje posjetilaca.....itd.itd.
Generalni urednik ovog portala, Adis K. je stari pitar, zato je ovaj portal pretvorio u sopstvenu prciju i svakojako \'izvjestavanje\' samo za FK Sarajevo. Neprofesionalnost i mizerna neutralnost su glavne odlike. Mahalska posla.
Dok je najbolji trener na ovim prostorima Mirza Varesanovic bio u klubu, ugovori su bili puno veci. Hrenovke hrenovke.
Al ih ustaško osiguranje BSO za male pare kupi. Šatro muslimanski klub
Majmuni jedni malo pogledajte statistike pa o uspjesima pa kazite ko je najuspjesniji bh klub...