Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema ,savez nam je mrak,a ko treba da snosi sankcije kada gostujući navijaći plate ulaznice za utakmicu a gledaju je 20 minuta.
Fuj Allaha mi kako smo docekani kamenovali nas nakvi ljudi koji nisu uopste na tribini pa onda ovi s istoka bacaju grede na nas i fasisticko prozivanje i nakon svega toga nasi ispale signalnu na njih i to je kao razlog da nam zabrane gostovanje.
Do kad cemo biti potlaceni u vlastitoj drzavi!? Do kad cemo samo mi biti kaznjavani, hapseni, do kad cemo samo mi placati poreze, rtv taksu , davati platu onima koji velicaju genocid i pljuju po nama i zajednickoj nam drzavi!? Do kad Bakire , do kad mislite igrati ovu igricu rata i mrznje!? Odose vam djeca Bakire! Nestat cemo bez rata !
A navijaci borca za velicanje genocida dobiju jednu zatvorenu tribinu🤮🤮🤮🤮🤮,srami se savezu politike si sluga!
Savez treba kazniti a ne FK Sarajevo,gdje si vidio da navijaci plate ulaznicu a gledaju 40min tekmu...
Koji cirkus od saveza
Ma kakav Borac nikada od njega klub,taj Borac za nekoliko godina ce igrati prvo drugu pa onda trecu ligu..Borac je samo tu da ga sarajevski klubovi samaraju.
Fino lijepo na proteste ispred zgrade saveza, yebemu majku jel znate išta drugo osim "uprava napolje" ???????
Sve ti .ebe. Begicu, smrdo jadni.
A tz. Navijači Borca bacali min. 10 x baklje sad u Kupu protiv Zeljezničara baš me interesuje kolika će njima biti kazna ???
Hhahahaj , komedija
gostovace u ugljeviku
pa obzirom da navijaci u gostima odgledaju cca 25 minuta utakmice, ne vidim smisao odlaska na gostovanja dok stvari ne budu normalne.
Dajte imena ovih u savezu sto "kažnjavaju"
Meho,ante i slobodan .i šta sad???
Svi su na internetu protiv saveza, svi pišu kako ne valja, a niko prstom da mrdne.... Pravi potez bi bio da hz i tm naprave zajedno jedan protest ispred Saveza, jer ih savez jebe kako stigne.
@Sarayevac NIKAD niko nije vodio bitku protiv saveza osim BHF i skidam im kapu....Al trebaju opet sve navijacke grupe krenuti u borbu protivove mafije
Oni nisu navijači oni su simpatizeri
@djeri drejk Mi smo navijaci FK Sarajeva a simpatije imamo samo prema tvojoj mami i ženi koje su naravno obostrane!!!
onog degena begica javno objesiti pred savezom, nek oni imaju novu zgradu, a ostali klubovi nek dobijaju lopte na kraju polusezone.
Dodjes da navijas stoka te kamenjem gadja sa tribine pored i sad je sporna baklja koju smo ispalili na stoku koja bacaju kamenje koje je toliko da hladno moze covjeka usmrtit.Fuj Saveze stidi se.
Isto tako je i jadni vedran krenuo na široki zalijevati cvjeće.
RASIZAM to je ono kad neki slave a nek neslave joj moja bih