Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moralno da dobijemo novu utakmicu ili 3 boda? Nije. Da li je po pravilima? Jeste. Eh, pa ako mogu i ostali da zanemaruju moral i izvlace bodove za zelenim stolovima, mozemo i mi. Dosta smo mi vise glumili gospodu medju seljacima. Citava liga igra prljavo, mi jedini pokusavamo normalno. E ne moze vise. Bravo za upravu, puna podrska!
To ti je isto kao da kazes,hoce Cetnici da podijele Bosnu,hajmo i mi.Sarajevo i Zeljo su timovi sa ugledom,i na svojim primjerima treba da pokazu "manjim"klubovima u drzavi da se pridrzavaju nekakvih pravila,sto naravno ne treba da znaci da drugim klubovima ovako nesto sto se desilo na Kosevu treba oprostiti.Ovo posteno treba regostrovati 0-3 za Borac,ali na svaku nepravdu,nepravilnost,incident koji na strani dozive igraci Sarajeva ili Zelje takodjer treba odlucno da se zale,bas kao i ovaj put,ali tada sa pravom.
Najjači argument im je taj što je MUP Kantona Sarajevo garantovao bezbjednost i sigurnost...hahaha...jok eto iz jebenog MUP-a će reći nešto drugo.Međutim ono što treba da raduje navijače ovog idiotskog kluba je to što ovolika kuknjava jednostavno mora dati neki rezultat,tj.igraće se nova utakmica
Cuj neregularan prekid utakmice,pa treba mozda mrtvih da bude da bi se neki tim sankcionisao.Treba ba poostriti jos mjere,i ovo je smijesno.
Sta pricas bolan ti ?? Kakvih mrtvih glava ? Ovaj prekid je u rangu onih kad goli egzibicionista uleti na SP, EP ili utakmici lige prvaka. Ovaj sto je prekinuo utakmicu je prosao pored svih igraca i nikog nije pogledao - bas kao gore navedeni primjeri. I izveden je sa terena nakon 2 minute od upada. Nije ovo banja luka - gdje se huligani puste pola sata da obave posao, a onda ih puste da se razbjeze po tribinama - i traze nastavak utakmice.
Ti poredis takmicenja svjjetskoga i evropskog nivoa gdje se zaista desavaju ispadi(cini mi se da navijac sa bakljom koji je trcao prema jugi nije bio jedini koji je uletio na teren) sa ovim nasim gdje jedan Vedran Puljic dobije metak u glavu zato sto je dosao u drugi grad da navija za svoj tim,gdje je kvalitet fudvbala tako veliki da tim sa Koseva redovno ispada od strasnih timova kao sto su crnogorska Zeta ili siptarski (ne znam ni kako se zove) klub,pa navijaci sigurno na utakmice dolaze zbog ljubavi prema fudbalu i lijepe igre a ne zbog pravljenja nereda i divljanja. Kakav je ono nacin da nakon svake utakmice igraci idu i klanjaju se navijacima,pa ih ovi puste da idu u svlacionicu kad je njima ku... ceif.Pa nekada su igraci bili svetinja,navijaci su se njima klanjali,a ne obratno.Sve vrijednosti su otisle naopako pa me ne cudi da klub sa Koseva ima obraza ta ovaj prekid nazove neregularnim.Ali radite sta hocete,zaboli me neka stvar za ovu ocajnu ligu i desavanja u njoj.
de ba pitari sami ste pali sami se ubili,prihvatite kaznu i počistite tribine od plačenika i ljudi kojima je jedini cilj doči na tekmu i drugačijem od sebe psovati sve po spisku
Ja tebi ti meni ako ti meni ja cu kontra tebi....kod nas je vazda ovako.tuga.ima zakon i citaj pa sprovodi.ali igrice ispod stola ne mozes sprijeciti.na zalost..