Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije se plasirao kroz premijer ligu, vec kroz kriminalni savez, nazovimo stvari pravim imenima....
Tifa je Srbin koji pjeva o srbskoj Grbavici, a Bošnjaci ga gotive. Ne razumijem Bošnjake.
Bijeljina nece finansirati, vec sufinansirati postavljanje reflektora. Reflektore donira FS BiH, a grad el. ormare i kablove.
Srpska posla, do juce se optizuju, napadaju psuju , ponizavaju i prijete a kad je interes u pitanju lizanje molbe, braca srbi itd. Ma to treba izhebati i ignorisati
Sad će dodick zagrabiti u zajedničku kasu jer iz svog tora nema šta dati.
Pa zar je Burleova paradržava tako jadna da najuspješniji sportski kolektiv mora prositi pare ovako javno. Jad i sitrotinja, Tomsonovi fanovi vam kupuju semafor, a Burleti lopini kmečite za siću....
Kaže Mile prvo dat četničkim udruženjima pa onda ako šta ostane za sport
I meni treba nekih para za funkcionisanje, PA IH ZARADIM.
Sad će vaš tatko da obeća par miliona,ko i borcu,željeznicama,hahaha. Ni marke vi dobiti nećete. Svaku će vam slagati
Oooo, Svemogući Dodiče - POMOZI! Vapaj sirotinje koji se razliježe PC-om.
Provukli se pomocu saveza p...a im ma3erina sirotinjska hebo vas i Dodik i savez
Također, FK Radnik Bijeljina nije u ostavljenom roku objavio svoje najsvježije finansijske informacije (obaveza iz tačke b u članu 47a) već je to učinio tek nakon što su na pojedinim portalima izašle informacije o tom propustu, a pri čemu su svjesno falsifikovali i datum objave.
Moguće je da u izvještajnom periodu (2018. godina) FK Radnik Bijeljina nije imao ovu vrstu isplata, ali je svejedno o tome morao dati i objaviti odgovarajuću izjavu (kao što je to uradio NK Široki Brijeg). Međutim, ni sa 06.06. 2019. godine u 17 h to nije učinjeno, a što se možete i sami uvjeriti.
obzirom da na svom web-sajtu (www.fkradnik.ba ) niti na web-sajtu N/FS BIH (www.nfsbih.ba) nije u propisanom roku objavio ukupan iznos plaćen u zadnjem izvještajnom periodu zastupnicima/posrednicima igrača ili u njihovu korist, a što je bila obaveza navedenog aplikanta (tačka a iz člana 47a) do roka koji je propisao N/FS BiH.
ko vas kara nek vam pare daje
NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE n/r Rukovodilac Odjela za licenciranje klubova i međunarodne odnose Predmet: Zahtjev za postupanje po službenoj dužnosti Poštovani, Ovim putem Vas informišem da je FK Radnik Bijeljina, kao aplikant za licencu za učešće u UEFA-inim klupskim takmičenjima za sezonu 2019/20 prekršio svoju obavezu iz člana 47a Pravilnika o licenciranju klubova za učešću u UEFA-inim klupskim takmičenjima
MOŽE POMOĆ!!! Ali pod jednim uslovom! Da po uzoru na smrdljivu Igokeu na dresove turite zastavu RS!!! Radnik Bijeljina odgovara: "Pa ne može to, ne dozvoljava UEFA, kažu samo zsatava i himna države BOSNE I HERCEGOVINE"! NIŠTA OD POMOĆI.
trebalo bi i dres FK Borca malo detaljnije pregledati.