Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam pozitivci.nedaju igracima da igraju za reprezentaciju....sarajevo x uvlacite im se jos malo u guzicu
Zašto nema vijesti iz Jablanice dje su Lešinari prebili i zapalili auto od 5-orice ordaša,a ostali su pobjeli s dva auta?????Sve se desilo jučer ispred restorana s janjetinom...cenzurirate
nasa liga je nula, nase sudjenje je nula, nasa /vecina igraca/ su nula, nasi uslovi za treniranje su nula, nase ulaganje u sport i igrace je nula... realno, borac zasluzeno na vrhu...mada sumnjam u regularnost kako toga tako is vih ostalih utakmica \"velikih klubova\" uzdravlje
@REALNO neznam s kojom ligom da usporedim ovu našu smijuriju (pročitati prvi komentar od rizi) ali evo one najbliže, dinamo 16. 37-8, partizan 13. 31-9. kako se naše liderske granitne obrane raspadaju kao kula od karata dokazala je željina obrana u dvije utakmice sa momčadi iz treće evropske lige, hapoel. ja ne podcjenjujem \"uspjeh\" borca niti se moj prvi komentar direktno odnosi na borac,već jednostavno šta oćekivati od takve momčadi u evropi, recimo opet sa hapoelom??
Pa lui da je Borac postigao 80 golova u 15 utakmica onda bi vjerovatno napisao: \"j...š ligu u kojoj Borac da 80 golova\" Uz to da bi inforamcija bila potpuna trebao si napisati i koliko je primio golova, pa malo uporedi sa ostalim ligama. Borcu SVAKA ČAST !!!
BRAVO SRBI SAMO TAKO I BICETE SAMPIONI NASE DOMOVINE
j...š lidera,bez obzira na predznak,s,m,h, koji u 15. utakmica postigne 21. gol!
Ko ono sledece godine treba biti prvak??? :))))