Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo najbolji od najboljih mogu igrati u Barceloni. On to uopšte nikako nije. Domet su mu klubovi poput Fiorentine, vrlo dobri, ali ne najbolji.
novi mladi odlicni igrac mislim da treba jos jednu sezonu bit u fiorentini pa onda u ozbiljniji klub
Ovaj mali je strasan igrac a i ljudina je mali cim ovako prica a ne po svaku cijenu preci u neki veci klub
bravo Stevane !!! Uzdanice crnogorskog fudbala !!! Sa tobom CG na evropsko !!!
što bre ne igraš za Srbiju?
Igrao sam protiv tog tvog amera i po cemu je bolji od jovetica? Sa joveticem sam trenirao 5 godina i samo rijetki znaju kakav je njegov maksimum!
da samo znate sta je nas Osmanagic Amer za ovog igraca bio dok su igrali u tandemu u kadetima Partizana. Imam i danas snimke njihove, ko bi reko da ce tolika razlika ostati izmedju njih, Amer je trenutno u Poljskoj a za ovo se jagmi pola Evrope.