Stevan Jovetić
0

"Fiorentina mi je ispred Barcelone"

Totalsport
Stevan Jovetić
Stevan Jovetić
Stevan Jovetić, 20-godišnji crnogorski nogometaš, trebao bi od iduće sezone postati pravi vođa Fiorentine na travnjaku. Već nekoliko sezona se ovaj istureni veznjak najavljuje za takvu ulogu.

Prošle je sezone Jovetić igrao posebno dobro u utakmicama Lige prvaka (protiv Liverpoola u grupi, te Bayerna u osmini finala), te su već te utakmice podigle njegovu cijenu na evropskom tržištu i primamile toskanskom klubu mnoge menadžere.

"Agent i ja znamo za interes Barcelone, iako se ništa konkretno po tom pitanju nije dogodilo. Međutim, u ovom trenutku mi je Fiorentina ispred Barcelone. Navijači mog kluba mogu biti mirni, ni ne pomišljam na odlazak iz Fiorentine", rekao je Jovetić.

"Barcelona je najbolji klub na svijetu. No, realno, šta bih ja tamo? Imaju formiranu momčad i ne bi bilo mjesta za mene. Nije da potcjenjujem svoju kvalitetu, ali tako stvari stoje. Ja sam skoncentriran na to da u Fiorentini napredujem, da ostvarujemo dobre rezultate. Ovaj dragi klub mi je sadašnjost i budućnost", završio je Crnogorac.